Libnet.ro
UNICEF

21:30

Presedintele Bulgariei: Romania era acum doi ani in criza institutionala, iar in prezent este pe drumul corect

B1 B1,
Presedintele Bulgariei: Romania era acum doi ani in criza institutionala, iar in prezent este pe drumul corect

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a declarat vineri, in cadrul unei conferinte organizate la Bruxelles, ca Romania era acum doi ani in criza institutionala, iar in prezent este pe drumul corect, informeaza. continuă pe B1

CONTROVERSA: Transplantul de CORP, posibil peste doi ani

Primul transplant de corp va fi posibil peste doi ani, conform chirurgului italian Sergio Canavero. Donatorii ar putea fi persoanele cu boli cerebrale incurabile, iar beneficiarii ar putea fi oamenii cu organisme bolnave si creiere sanatoase, informeaza Daily Mail.

Revolutie in medicina. Transplantul de cap la oameni ar putea deveni realitate in urmatorii doi ani

Un chirurg italian si-a fixat ambitiosul obiectiv de a reusi in doi ani primul transplant de cap de la o persoana al carei organism nu mai functioneaza la o alta cu organismul sanatos dar fara functii.

Fosta Miss Turcia risca doi ani de inchisoare pentru ca a postat pe Instagram o poezie ironica la adresa presedintelui Erdogan

Fosta Miss turcia risca o pedeapsa de 2 ani de inchisoare dupa ce a postat pe Instagram o poezie ironica la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Avocatul lui Merve Buyuksarac, care a fost deja retinuta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )