Libnet.ro
UNICEF

23:00

CONTROVERSA: Transplantul de CORP, posibil peste doi ani

România Liberă România Liberă,
CONTROVERSA: Transplantul de CORP, posibil peste doi ani

Primul transplant de corp va fi posibil peste doi ani, conform chirurgului italian Sergio Canavero. Donatorii ar putea fi persoanele cu boli cerebrale incurabile, iar beneficiarii ar putea fi oamenii cu organisme bolnave si creiere sanatoase, informeaza Daily Mail. continuă pe România Liberă

Revolutie in medicina. Transplantul de cap la oameni ar putea deveni realitate in urmatorii doi ani

Un chirurg italian si-a fixat ambitiosul obiectiv de a reusi in doi ani primul transplant de cap de la o persoana al carei organism nu mai functioneaza la o alta cu organismul sanatos dar fara functii.

Primul transplant de cap ar putea fi realizat peste 2 ani

Un chirurg italian spune ca ar putea realiza primul transplant de cap/corp din lume, peste doi ani, iar aceasta interventie chirurgicala va costa aproximativ 10,2 milioane de euro, informeaza dailymail. co. uk .

Presedintele Bulgariei: Romania era acum doi ani in criza institutionala, iar in prezent este pe drumul corect

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a declarat vineri, in cadrul unei conferinte organizate la Bruxelles, ca Romania era acum doi ani in criza institutionala, iar in prezent este pe drumul corect, informeaza.

Seful Nuclearelectrica, despre viitorul sumbru al energiei: Peste 10 ani vom importa energie

Romania ar putea ajunge, peste 10 ani, sa importe energie, in conditiile in care multe din capacitatile actuale de productie vor fi inchise, ceea ce face ca investitia de peste 6 miliarde de euro in construirea reactoarelor nucleare 3 si 4 sa fie.

Primul transplant de cap/ corp din lume, preconizat pentru 2017

Un chirurg italian spune ca ar putea realiza primul transplant de cap/ corp din lume, peste doi ani, iar aceasta interventie chirurgicala va costa aproximativ 10,2 milioane de euro.

Fosta Miss Turcia risca doi ani de inchisoare pentru ca a postat pe Instagram o poezie ironica la adresa presedintelui Erdogan

Fosta Miss turcia risca o pedeapsa de 2 ani de inchisoare dupa ce a postat pe Instagram o poezie ironica la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Avocatul lui Merve Buyuksarac, care a fost deja retinuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )