Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul transplant de cap/ corp din lume, preconizat pentru 2017

Adevărul Adevărul,
Primul transplant de cap/ corp din lume, preconizat pentru 2017

Un chirurg italian spune ca ar putea realiza primul transplant de cap/ corp din lume, peste doi ani, iar aceasta interventie chirurgicala va costa aproximativ 10,2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Primul transplant de cap ar putea fi realizat peste 2 ani

Un chirurg italian spune ca ar putea realiza primul transplant de cap/corp din lume, peste doi ani, iar aceasta interventie chirurgicala va costa aproximativ 10,2 milioane de euro, informeaza dailymail. co. uk .

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar [].

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

VIDEO Sebastian Ghita: Reflectez la retragerea din Comisia parlamentara pentru controlul SRI. / Despre cercetarile procurorilor: Toti trebuie sa ne obisnuim

Sebastian Ghita a declarat luni ca reflecteaza la retragerea sa din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii, dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI. Sebastian Ghita a facut declaratii presei inaintea inceperii sedintei de plen in care Camera Deputatilor dezbate si voteaza o noua cerere de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute: Toti cei oarecum responsabili incercam sa nu-i impidicam pe procurori si pe justitie sa afle adevarul. Asa cum exista un curent in societate, viata de dupa revolutie a facut ca mai multi demnitari sa fie cercetati. Nu vad de ce cercetari ale procurorilor pot reprezenta o problema. Toti trebuie sa ne obisnuim, a afirmat Sebastian Ghita.

VIDEO: Kyocera, primul smartphone din lume cu baterie solara infinita

Kyocera va prezenta la Barcelona tehnologia pe care o astepta omenirea de zeci de ani. Pe o piata pe care smartphone-urile se bat pentru baterii cu autonomii cuprinse intre trei si sapte zile, producatorul Kyocera vine cu tehnologia Whysips Crystal, potrivit phonearena. com .

VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

Artemis Network, o companie din Statele Unite, a anuntat recent ca utilizatorii din San Francisco vor putea sa cumpere cartele SIM care se vor conecta la reteaua pCell 5G. Reteaua va functiona doar in raza orasului american, dar ofera viteze de 35 de ori mai mari decat o retea standard 4G, potrivit artemis. com.

14 milioane de euro pentru sport, din taxele percepute pentru jocurile de noroc

Ministerul Tineretului si Sportului va beneficia de 2% aproximativ 14 milioane de euro) din taxele percepute pentru jocurile de noroc incepand cu luna februarie, banii urmand sa fie folositi pentru sustinerea sportului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )