Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele CJ Buzau se leapada de functia din PSD pentru a face politica cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Presedintele CJ Buzau se leapada de functia din PSD pentru a face politica cetatenilor

Schimbare la varful organizatiei judetene a PSD Buzau: incepand cu 1 ianuarie 2021, Petre Emanoil Neagu nu va mai fi presedintele executiv al organizatiei judetene a partidului. El a anuntat ca se va retrage functia de conducere. continuă pe Adevărul

Managerul Spitalului Colentina a demisionat. Remus Mihalcea a fost ales deputat PSD: Voi lupta si din Parlament pentru o Romanie mai sanatoasa

Remus Mihalcea a demisionat din functia de manager al Spitalului Colentina, luni, inainte de a depune juramantul pentru functia de deputat, din partea PSD Arges. El sustine ca va continua sa activeze ca medic,.

Bugetul alocat din FEADR pentru sustinerea agriculturii ecologice se ridica la 550 de milioane de euro

Bugetul alocat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala FEADR) pentru sustinerea agriculturii ecologice se ridica la 550 de milioane de euro pana in 2027, an in care se estimeaza ca 20% din suprafata agricola a Romaniei va fi cultivata in sistem ecologic, potrivit Programului de guvernare 2020- 2024, transmite Agerpres.

Periplul hotelurilor din Romania pentru a supravietui in perioada pandemiei COVID-19

Un studiu realizat de Cushman and Wakefield in parteneriat cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania FIHR), care vizeaza hotelierii romani, a fost lansat in noiembrie 2020 pentru a intelege impactul COVID-19 asupra industriei hoteliere romanesti si viziunea lor cu privire la evolutia acestui sector, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Inspector din Directia pentru Minoritati din Ministerul Eductiei acuzat ca ar fi injurat Fir-ati ai dracu de tigani!, inaintea unei conferinte despre romi

Fir-ati ai dracu de tigani! - ar fi spus un inspector general scolar in Directia de Minoritati si Relatia cu Parlamentul din Ministerul Educatiei, inaintea unei video-conferinte organizate pentru a celabra minoritatile nationale din Romaniaa, afirma sociologul Gelu Duminica. El spune ca este vorba despre o inspectoare care a avut probleme cu conectarea si s-ar fi enervat si a injurat nestiind ca este auzita.

Vestea buna din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Samsung a reusit sa reduca diferenta la un capitol important: actualizarile. Astfel, in 2020, sunt cateva modele care profita din plin. Modul in care functioneaza actualizarile pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )