Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele CNAS, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate: Sistemul nu a fost blocat si nici nu va fi, a fost doar o intarziere (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele CNAS, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate: Sistemul nu a fost blocat si nici nu va fi, a fost doar o intarziere (VIDEO)

Vasile Ciurchea, presedinte CNAS, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca cei care nu au inca un card de sanatate, vor beneficia de serviciu medical. De asemenea, presedintele CNAS a mai adauga. continuă pe B1

Presedintele CNAS, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate: Sistemul nu a fost blocat si nici nu va fi, a fost doar o intarziere

Vasile Ciurchea, presedinte CNAS, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca cei care nu au inca un card de sanatate, vor beneficia de serviciu medical. De asemenea, presedintele CNAS a mai adauga.

Presedintele CNAS: Peste 97.000 de carduri de sanatate au fost activate luni, pana la ora 13.00

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, a anuntat ca peste 97. 000 de carduri de sanatate au fost activate luni, pana la ora 13. 00, un numar aproape dublu fata de acum.

Vasile Ciurchea, presedintele CNAS: Cetatenii care nu au ridicat cardul de sanatate, dar cardul apare in sistem ca a fost emis, primesc servicii medicale. Sistemul nu a fost blocat, a fost o intarziere in raspuns

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a declarat, luni, ca nu exista un blocaj in sistemul de validare a cardurilor de sanatate, el admitand insa ca a fost o intarziere in raspuns, dar in niciun caz nu a fost blocat. Vasile Ciurchea a tinut sa clarifice si situatia pacientilor care nu au intrat inca in posesia cardului: el a explicat ca acel cetatean care apare in sistem ca avand cardul emis, are dreptul la servicii medicale, iar celui care acorda asistenta medicala ii este decontata valoarea. Daca cineva nu a intrat in posesia cardului, acesti pacienti nu trebuie sa isi faca griji, pentru ca vor primi servicii medicale. Am vazut tot felul de anunturi: de la 1 mai nu mai primiti servicii medicale, nu primiti reteta fara card, a declarat presedintele CNAS.

Presedintele CNAS ii linisteste pe romanii care au luat cu asalt casele de sanatate din tara sa-si ridice cardurile

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), medicul Vasile Ciurchea, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca persoanele care nu au primis cardul de sanatate vor putea beneficia de.

Romani din toata tara reclama blocaje la activarea cardurilor de sanatate. Cum comenteaza presedintele CNAS

Luni dimineata a aparut o noua problema cu privire la cardurile de sanatate, la scurt timp dupa ce oamenii au blocat bacomatele deoarece nu stiau cum functioneaza, informeaza B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )