Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Comisiei de Buget din Camera Deputatilor: Acordul cu FMI este suspendat temporar

Antena3 Antena3,
Presedintele Comisiei de Buget din Camera Deputatilor: Acordul cu FMI este suspendat temporar

Acordul cu FMI, BM si CE este suspendat temporar, pana se gasesc solutii la nivel de experti la problemele care nu au fost armonizate, a anuntat luni presedintele Comisiei de Buget-finante-banci din Camera,. continuă pe Antena3

Presedintele Comisiei de Buget-finante-banci: Acordul cu FMI, BM si CE este suspendat temporar, pana se gasesc solutii

Acordul cu FMI, BM si CE este suspendat temporar, pana se gasesc solutii la nivel de experti la problemele care nu au fost armonizate, a anuntat luni presedintele Comisiei de Buget-finante-banci din Camera,.

Recomandarile FMI pentru sprijinul celor cu credite in franci: adoptarea Legii insolventei si stimularea dialogului banca-client

Fondul Monetar International FMI) recomanda, pentru gestionarea crizei francului elvetian, adoptarea Legii insolventei si stimularea dialogului intre banci si datornicii cu probleme, la care sa se adauge un suport legislativ de facilitare a acestui dialog, a precizat luni presedintele Comisiei de buget din Camera, Viorel Stefan.

Viorel Stefan (PSD): Acordul cu FMI este suspendat temporar, pana se gasesc solutii

Presedintele Comisiei de Buget-finante-banci din Camera, deputatul PSD Viorel Stefan, a declarat, luni, ca acordul cu Fondul Monetar International FMI), Comisia Europeana CE) si Banca Mondiala BM) este suspendat temporar, pana se gasesc solutii la nivel de experti la problemele care nu au fost armonizate.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

Camera Deputatilor decide daca Elena Udrea poate fi arestata: 362 de deputati, prezenti la sedinta de plen (VIDEO)

40: Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a inceput. in sala se afla 362 de deputati, care urmeaza sa se pronunte asupra mai multor subiecte inscrise pe ordinea de zi. Unul dintre acestea se.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )