Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Consiliului European poarta discutii cu Klaus Iohannis. Principala tema: migratia

România Liberă România Liberă,
Presedintele Consiliului European poarta discutii cu Klaus Iohannis. Principala tema: migratia

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk Polonia), a ajuns luni la Bucuresti, fiind primit in jurul orei 18 de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis se intalneste, luni, cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bucuresti pentru a discuta despre Brexit . Premierul Ciolos, la Bruxelles

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, vine astazi, la Bucuresti unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cea mai importanta tema de discutie urmand sa fie planul formulat recent de Bruxelles si propus Marii Britanii pentru evitarea unui Brexit. Astazi si maine, premierul Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles,unde va discuta despre migratie, Schengen si MCV.

Iohannis se intalneste luni cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis are programata luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa primeasca luni, la Palatul Cotoceni, vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk. Intalnirea celor doi oficiali este programata la ora 18:15, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus Iohannis: Trebuie sa consolidam NATO si sa ne concentram asupra apararii colective, investind masiv in sectorul politic si in cel strategic

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs sambata, in cadrul conferintei pe teme de securitate de la Munchen, in care a atras atentia ca trebuie gasite solutii pentru a mentine soliditatea si unitatea Uniunii Europene, proiectul european insusi fiind sub semnul intrebarii. Seful statului a aratat ca situatia reclama mai mult decat reactie si adaptare la circumstante si la evolutii continue ale mediului international, si ca este necesara redefinirea viitorului, plecand de la aceste noi realitati. Astfel, Klaus Iohannis a propus, printre altele, consolidarea NATO, ca institutie garant a securitatiii euroatlantice, si concentrarea asupra apararii colective,prin investitii masive in sectorul politic si in cel strategic.

Tariceanu: PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica, ca PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis, care, la un moment dat, s-ar putea sa-i spuna lui Dacian Ciolos sa preia partidul.

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Ucrainei, la Conferinta de securitate de la Munchen

Presedintele Klaus Iohannis are programata pentru sambata o intalnire cu presedintele Ucraunei, Petro Porosenko, in marja Conferintei pentru securitate de la Munchen, a anuntat vineri Administratia.

intrevedere de gradul zero pentru presedintele Romaniei. Agenda lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni sambata, la Munchen, cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko. Potrivit Administratiei Prezidentiale, intalnirea dintre cei doi sefi de stat va.

Klaus Iohannis a lansat Dezbaterea nationala privind educatia si cercetarea: Momentele electorale vin si trec; sa facem ca 2016 sa nu fie inca un an de experimente pentru educatie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente. Stiu ca in anul 2016 cea mai mare atentie va fi indreptata catre alegeri. Este firesc, asa se intampla in dinamica democratiei. Dar momentele electorale vin si trec, oricat de intense ori chiar spectaculoase ar fi. In raport cu tema educatiei, pe care toata lumea o considera cruciala, sa facem asadar ca 2016 sa nu fie inca un an irosit sau inca un an de experimente si schimbari punctuale, a afirmat Iohannis, la lansarea Dezbaterii nationale privind educatia si cercetarea, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Momentele electorale vin si trec. 2016 sa nu fie un an irosit pentru Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, la Palatul Cotroceni, Dezbaterea Nationala privind Educatia si Cercetarea pentru perioada 2016-2017. De la Romania Educata, cum este numita aceasta dezbatere, Iohannis a declarat ca asteapta sa gaseasca raspuns la mai multe probleme din sistem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )