Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Vasile Silvian Ciuperca, a fost retinut, marti seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de mai multe infractiuni de coruptie, inclusiv de luare de mita si abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

UPDATE Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, adus la DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in caree seful CJ Ialomita a intervenit la seful ANAF din judet pentru rezolvarea unor probleme. Conform unor surse citate de Agerpre, Ciuperca va fi adus la structura centrala a DNA.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in caer seful CJ Ialomita a intervenit la seful ANAF din juidet pentru rezolvarea unor probleme. http://hn4. hotnews. ro/admin/main. htm.

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe Silvian Ciuperca de comiterea a opt infractiuni

Procurorii DNA au dispus la miezul noptii trecute retinerea pentru 24 de ore a lui Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita. Potrivit informatiilor oferite de Biroul de Presa al DNA, in cazul lui au fost retinute 8 infractiuni, printre care si luare de mita.

Seful CJ Ialomita, Vasile Ciuperca, retinut pentru mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Vasile Silvian Ciuperca PSD), a fost retinut marti pentru luare de mita si abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la fals in.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, saltat de DNA

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost saltat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor DNA, in.

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat de procurorii DNA (VIDEO)

Seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit ultimelor informatii, este vorba despre o ancheta mai veche a procurorilor.

Seful CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, saltat si dus cu mandat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat marti si va fi dus de anchetatori la DNA, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, intr-un dosar in care este suspectat.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Stenograme. Cum a intervenit seful CJ Ialomita Silvian Ciuperca pentru schimbarea unui raport al Corpului de Control

Silvian Ciuperca, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, ar fi intervenit pentru modificarea unui raport al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean de Urgenta Ialomita. Mai mult, acesta ar fi vrut sa se intalneasca chiar cu ministrul Nicolae Banicioiu pentru a discuta depsre raport. in referatul prin care s-a cerut arestarea lui Ciuperca apar si numele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sarbu si Marian Oprisan.

Inca un baron pe lista DNA: presedintele CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )