Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele convoaca Parlamentul pe 19 decembrie. Basescu a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Presedintele convoaca Parlamentul pe 19 decembrie. Basescu a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul. continuă pe Antena3

Administratia prezidentiala: Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a convocat Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13:00, anunta un comunicat al Presedintiei. Presedintele Traian Basescu, a semnat vineri, Decretul prin care Parlamentul Romaniei, .

Basescu a decis sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie. Seful statului a semnat decretul

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care convoaca noul Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , decretul.

Basescu a convocat noul Parlament pe 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul de convocare a noului Parlament pentru 19 decembrie, la ora 13:00.

Traian Basescu: Ma gandesc sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se vor publ.

Traian Basescu: Ma gandesc daca sa convoc Parlamentul pe 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca se gandeste daca sa convoace Parlamentul pe 19 decembrie, la ora 13. 00, data la care legislativul actual isi incheie mandatul. Imediat ce se.

Traian Basescu a CONVOCAT noul PARLAMENT pe 19 decembrie.

Presedintele Traian Basescu a convocat noul Parlament, format in urma alegerilor parlamentare de duminica, pentru data de 19 decembrie, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat vineri, 14 decembrie a. c. , Decretul prin care Parlamentul Romaniei, ales la data de 9 decembrie 2012, se convoaca in ziua de 19 decembrie 2012, la ora 13. 00, la sediul celor doua Camere, aflat in Palatul Parlamentului, din Strada Izvor Nr.

Traian Basescu a convocat noul Parlament miercuri, 19 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul prin care convoaca noul Parlament ales pentru miercuri, 19 decembrie, la ora 13. Presedintele a semnat decretul la scurt timp dupa sosirea de la Bruxelles, unde a participat la Consiliul European. Tot vineri, in Monitorul Oficial au fost publicate rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare. Vom reveni cu amanunte.

Basescu a semnat decretul de eliberare din functie a judecatoarei iesene condamnate pentru ...

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea Angelei Ungureanu din functia de judecator la Judecatoria Iasi, dupa ce aceasta a fost condamnata definitiv la un an de inchisoare cu suspendare, pentru coruptie, potrivit Mediafax. Ungureanu a fost condamnata definitiv de instanta suprema, in noiembrie 2012, dupa ce procurorii au stabilit ca, in perioada noiembrie 2009 - ianuarie 2011, ea a pretins si a primit de la opt avocati din cadrul Baroului Iasi, cu titlu de .

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

Traian Basescu: Ma gandesc daca voi convoca Parlamentul pentru 19 decembrie la ora 13.00

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca se va gandi in avion daca va convoca Parlamentul pentru 19 decembrie, intrucat isi doreste sa fie o data cat mai apropiata, pentru ca institutiile sa poata fi rapid puse se picioare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )