Libnet.ro
UNICEF

21:01

Presedintele fondator al PNL: in locul lui Crin Antonescu, nu as fi fost de acord cu ...

România Liberă România Liberă,
Presedintele fondator al PNL: in locul lui Crin Antonescu, nu as fi fost de acord cu ...

Presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu 91 de ani), considera o obraznicie din partea noului liberal Gigi Becali sa-si dea cu parerea despre Neagu Djuvara, un om care se afla la mare distanta de el. Primul presedinte postdecembrist al liberalilor ii sugereaza, pe de alta parte, lui Crin Antonescu sa nu mai faca declaratii antioccidentale si il critica pentru primirea lui Gigi Becali in partid. Din punctul lui de vedere, Becali are un soi de neseriozitate si mai ales nu e un om . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu ii raspunde lui Vasile Blaga: Nu exista nicio sansa pentru o alianta PDL PNL

Liderul PNL, Crin Antonescu, i-a replicat lui Vasile Blaga, dupa ce acesta a mentionat posibilitatea formarii unui guvern PDL-PNL, dupa alegeri. Presedintele liberal i-a transmis ca nu exista nicio sansa.

Lazaroiu: Crin Antonescu nu va mai fi niciodata presedintele Romaniei

Consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, crede ca viitorul politic al presedintelui Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, este consumat, conform Realitatea. net.

Crin Antonescu: Trebuie sa facem diferenta intre ce face Basescu si toate elucubratiile ...

Presedintele PNL Crin Antonescu, prezent, vineri, la Cluj, la lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare, a declarat ca Uniunea trebuie sa faca diferenta intre ceea ce face presedintele Traian Basescu si elucubratiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu. Trebuie sa facem diferenta intre ceea ce spune ca va face si va face Traian Basescu si toate elucubratiile domnului Lazaroiu sau altor domni. Sigur, nu este deloc normal si trece usor acceptat faptul ca un consilier .

Crin Antonescu: Am convingerea ca USL va castiga alegerile din decembrie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca Uniunea are toate sansele sa castige scrutinul. Am convingerea ca USL va castiga alegerile parlamentare din luna decembrie. Sunt.

Crin Antonescu: USL va avea cea mai semnificativa majoritate in Parlament, mai mare decat a FSN in 1990

Co-presedintele USL Crin Antonescu a declarat sambata, la lansarea candidatilor Uniunii pentru alegerile parlamentare din judetul Bistrita-Nasaud, ca aceasta constructie politica va obtine cea mai semnificativa majoritate politica care a existat vreodata in Parlament, chiar mai mare decat a FSN.

Sebastian Lazaroiu: Crin Antonescu nu va mai fi niciodata presedintele Romaniei, nici macar interimar

Crin Antonescu nu va mai ajunge niciodata sa ocupe functia de presedinte al Romaniei, nici macar interimar, considera consilierul prezidential pe analiza politica, Sebastian Lazaroiu. Mai mult, acesta crede.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Cluj: Mitingul USL, amanat, avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza din cauza cetii

Mitingul USL care urma sa inceapa la ora 12,00 la Cluj Napoca s-a amanat cu cel putin o ora, deoarece avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza pe aeroportul clujean din cauza cetii, anunta Agerpres, care citeaza organizatori din staff-ul USL Cluj.

Lansare cu rasete la Cluj: Crin Antonescu s-a plictisit, a cascat si s-a amuzat intruna la lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare

Lansarea candidatilor USL de la Cluj a fost presarata cu multe glume din partea premierului Victor Ponta. Pentru ca aeronava in care se afla premierul a aterizat, vineri, cu intarziere pe aeroportul din Cluj, din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )