Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Hamid Karzai sustine ca SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan

Antena3 Antena3,
Presedintele Hamid Karzai sustine ca SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan

SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, a declarat presedintele Hamid Karzai intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC. Cea mai mare corputie este coruptia din contracte. Dar acestea. continuă pe Antena3

Presedintele Hamid Karzai acuza SUA pentru coruptia din Afganistan

Presedintele afgan, Hamid Karzai, a declarat ca Statele Unite ale Americii sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, relateaza sursele de presa internationale.

Presedintele Hamid Karzai da vina pe SUA pentru coruptia din Afganistan.

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC, presedintele afgan Hamid Karzai a atribuit Statelor Unite ale Americii o mare parte din vina pentru cresterea coruptiei in Afganistan, potrivit AP si BFM, citate de Agerpres. Liderul politic de la Kabul a evocat in acest sens contractele eliberate nu de autoritatile afgane, ci de guvernele occidentale, in special de SUA. Am ajuns la concluzia ca la noi coruptia vine din SUA, prin intermediul acestor contracte, a afirmat .

SUA sunt foarte ingrijorate de o eventuala utilizare a armelor chimice in Siria, afirma Panetta

Statele Unite sunt foarte ingrijorate privind folosirea armelor chimice de catre regimul sirian pe masura ce rebelii avanseaza, a declarat joi secretarul Apararii, Leon Panetta, reiterand avertismentul pentru.

Leon Panetta: SUA sunt foarte ingrijorate de o eventuala utilizare a armelor chimice in Siria.

Statele Unite sunt foarte ingrijorate privind folosirea armelor chimice de catre regimul sirian pe masura ce rebelii avanseaza, a declarat joi secretarul Apararii Leon Panetta, reiterand avertismentul pentru Bashar al-Assad, informeaza Mediafax. Fara a comenta in particular informatiile cu privire la aceste arme chimice, este evident ca suntem foarte ingrijorati ca pe masura ce opozitia avanseaza, mai ales asupra Damascului, regimul va lua in considerare utilizarea armelor chimice, a .

Apple si Foxconn vor sa cresca productia in SUA, datorita cererii pentru bunuri autohtone.

Apple intentioneaza sa cheltuiasca anul viitor peste 100 de milioane de dolari pentru cresterea productiei de computere Mac in SUA, transferand o parte din activitatile din China, iar Foxconn vrea sa isi extinda operatiunile din America de Nord, datorita cererii pentru produse autohtone, potrivit Mediafax. Anul viitor vom aduce o parte din productie in SUA. Asta nu inseamna ca Apple va produce singura, ci ca vom avea colaboratori si vom face investitii, a declarat directorul general Tim .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )