Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Hamid Karzai da vina pe SUA pentru coruptia din Afganistan.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Hamid Karzai da vina pe SUA pentru coruptia din Afganistan.

Intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC, presedintele afgan Hamid Karzai a atribuit Statelor Unite ale Americii o mare parte din vina pentru cresterea coruptiei in Afganistan, potrivit AP si BFM, citate de Agerpres. Liderul politic de la Kabul a evocat in acest sens contractele eliberate nu de autoritatile afgane, ci de guvernele occidentale, in special de SUA. Am ajuns la concluzia ca la noi coruptia vine din SUA, prin intermediul acestor contracte, a afirmat . continuă pe România Liberă

Presedintele Hamid Karzai acuza SUA pentru coruptia din Afganistan

Presedintele afgan, Hamid Karzai, a declarat ca Statele Unite ale Americii sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, relateaza sursele de presa internationale.

Presedintele Hamid Karzai sustine ca SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan

SUA sunt vinovate pentru coruptia din Afganistan, a declarat presedintele Hamid Karzai intr-un interviu acordat canalului de televiziune american NBC. Cea mai mare corputie este coruptia din contracte. Dar acestea.

Aceasta este prima felicitare comerciala pentru Craciun din lume

Imaginea de mai jos reprezinta cea mai veche carte postala comerciala pentru Craciun din lume. Felicitarea a fost realizata si scoasa pe piata in 1843, anul in care Dickens a scris A Christmas Carol.

Sase romani, arestati in SUA pentru fraude pe Internet. Pagubele se ridica la 3 milioane de dolari

Sase romani au fost arestati miercuri de autoritatile americane. Romanii au fost inculpati pentru frauda pe Internet in valoare de peste trei milioane de dolari. Banii au fost furati de la utilizatorii unor.

Presedintele Ciprului: Sistemul bancar, responsabil pentru recurgerea la planul international de salvare

Presedintele cipriot Demetris Christofias a calificat ieri drept criminal comportamentul bancilor din insula, facandu-le responsabile pentru dureroasele conditii impuse de planul european de salvare, scrie AFP, potrivit surselor de presa.

Zona euro a aprobat sprijinul pentru bancile din Spania

Ministrii de finante din zona euro au aprobat, in noaptea de luni spre marti, un ajutor de 39,5 miliarde euro pentru bancile spaniole, dupa ce Madridul lansase in mod oficial cererea pentru acest pachet de sprijin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )