Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, plasat in arest la domiciliu. Primele declaratii ale liberalului

România Liberă România Liberă,
Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, plasat in arest la domiciliu. Primele declaratii ale liberalului

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cercetat pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a fost plasat in arest la domiciliu, a decis, joi seara, Curtea de Apel Iasi. continuă pe România Liberă

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, in AREST la domiciliu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cercetat pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a fost plasat in arest la domiciliu, a decis, joi seara, Curtea de Apel Iasi,.

UPDATE Cristian Adomnitei, plasat in arest la domiciliu: Sunt socat, ma voi suspenda din functiile detinute in PNL

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL, adaugand ca se simte socat si dezamagit de decizia Curtii de Apel Iasi.

Presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei: Ma voi suspenda din functiile politice detinute in PNL. Sunt socat si dezamagit de decizia judecatorului

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL,.

DNA vrea arest pentru seful CJ Iasi. Cristian Adomnitei, nemultumit si el de controlul judiciar impus de judecatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au contestat decizia Tribunalul Iasi prin care s-a dispus ca presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, Cristian Adomnitei, sa fie cercetat sub control judiciar. La randul lor, procurorii cer arestarea presedintelui CJ.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei se suspenda din functiile din PNL

ACTUALIZARE 20:50 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, anunta ca se autosuspenda din toate functiile din PNL, desi se considera nevinovat.

Cristian Adomnitei, seful Consiliului Judetean Iasi, plasat in arest la domiciliu in dosarul de fraudare a banilor publici in care e cercetat de DNA

Curtea de Apel Iasi a decis, joi, ca presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu, in dosarul in care DNA Iasi il acuza de favorizarea faptuitorului si fals intelectual. Tribunalul Iasi a decis, initial, ca Adomnitei sa fie cercetat sub control judiciar, insa procurorii au contestat hotararea.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla miercuri daca va ajunge dupa gratii

Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, va afla miercuri daca ajunge dupa gratii. Magistratii de la Curtea de Apel Iasi vor judeca recursul procurorilor de la filiala locala a DNA impotriva masurii.

Alina Gorghiu: in cazul unei decizii privative de libertate, Cristian Adomnitei va fi suspendat din partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei, aflat sub control judiciar, va fi suspendat din partid daca in cazul sau va fi luata o decizie privativa de.

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Podasca: Liderii PNL dau explicatii penibile cu privire la sanctionarea lui Cristian Adomnitei

Gabriela Podasca, purtatoarea de cuvant a PSD, sustine ca presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, ar trebui suspendat din PNL si califica explicatiile liberalilor cu privire la acest.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, arest la domiciliu (VIDEO)

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul de fraudare a banilor publici, potrivit deciziei de joi seara a Curtii de Apel Iasi, informeaza B1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )