Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European. Se vor discuta relatia UE - Rusia, migratia si Brexitul. Iohannis se va intalni si cu premierul Theresa May

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European. Se vor discuta relatia UE - Rusia, migratia si Brexitul. Iohannis se va intalni si cu premierul Theresa May

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi dupa-amiaza la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European, joi si vineri. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul Theresa May despre soarta romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi dupa-amiaza la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European, joi si vineri.

Relatia UE - Rusia este dezbatuta, la Bruxelles, la Consiliul European

Consiliul European se intruneste, la Bruxelles, in zilele de 20 si 21 octombrie 2016, pentru a discuta despre relatia Uniunea Europeana UE) - Rusia, dar si despre migratie si politica comerciala a Uniunii, precizeaza Agerpres.

Klaus Iohannis, despre liberalizarea vizelor pentru Canada: Sunt negocieri si sunt semnale bune. in aceasta faza depindem mai mult de partea canadiana

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul unei declaratii de presa de la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, despre stadiul negocierilor cu Canada pentru liberalizarea vizelor in Canada.

Presedintele Iohannis va face precizari, miercuri seara, pe tema Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, la ora 18. 00, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii, anunta purtatoarea de cuvant a Administratiie Prezidentiale, Madalina Dubrovolschi.

EXCLUSIV Ce se va decide la Consiliul European din 20-21 0ctombrie: proiectul documentului final

Puteti accesa. in premiera in Romania, texul proiectului declaratiei finale a reniunii de peste cateva zile a Consiliului European, un document cu circulatie limitata care, dupa obicei, nu ar mai trebui sa mai sufere modificari esentiale.

FOTO. Presedintele Iohannis a mancat la cantina centralei nucleare de la Cernavoda si s-a fotografiat cu angajatii

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat marti Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda, unde a discutat cu conducerea si cu angajatii, s-a fotografiat cu ei si a mancat la cantina de la campusul in care sunt cazati lucratorii centralei.

Reactia Patriarhiei Romane dupa ce presedintele Iohannis s-a declarat impotriva fanatismului religios

Oficialii Patriarhiei Romane au trimis in cursul zilei de joi, 20 octombrie, un comunicat de presa ca reactie la declaratia presedintelui Iohannis privind casatoria persoanelor de acelasi sex.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )