Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele Iohannis condamna atentatele de la Istanbul si Bagdad

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis condamna atentatele de la Istanbul si Bagdad

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat marti atentatele care au avut loc in ultimele doua zile la Istanbul si Bagdad si a reiterat determinarea Romaniei de a lupta, alaturi de comunitatea internationala, impotriva terorismului. continuă pe România Liberă

Iohannis: Condamn atentatele din Turcia. E nevoie de mai multa fermitate si coordonare a eforturilor tuturor statelor lumii pentru a combate terorismul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, condamnaa atentatele care au avut loc in ultimele doua zile la Istanbul si Bagdad, potrivit unui comunicat publicat marti seara de Administratia Prezidentiala.

Ce crede presedintele Iohannis despre cazul Bodnariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, pe Facebook, ca urmareste cu atentie cazul familiei Bodnariu si ca sustine eforturile autoritatilor romane si ale Guvernului de a asigura respectarea drepturilor omului pentru cetatenii romani, oriunde s-ar afla ei.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind acreditarea lui Luca Niculescu ca ambasador in Franta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind acreditarea jurnalistului Luca Niculescu in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Franceza, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis sambata presei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )