Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis se va intalni cu Angela Merkel si cu Emmanuel Macron

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis se va intalni cu Angela Merkel si cu Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, in cursul acestei luni, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei. continuă pe România Liberă

Administratia prezidentiala: Presedintele Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Angela Merkel

Purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolsch, a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va merge saptamana viitoare intr-o vizita la Berlin, ocazie cu care se va intalni cu Angela Merkel, cancerul german. Tot saptamana viitoare, presedintele va ajunge si la Bruxelles, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron.

Dupa Trump, Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, .

Surse: Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, potrivit unor surse oficiale.

Anunt de la Cotroceni: Presedintele Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, 13 iunie a. c. , ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii.

Surse: Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron in urmatoarele doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in urmatoarele doua saptamani, au declarat surse pentru HotNews. ro.

Iohannis, intalniri cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, au declarat surse oficiale citate de Agerpres. Potrivit acestora, seful.

SURSE: Iohannis, intrevederi oficiale cu Merkel si Macron in urmatoarele doua saptamani

Presedintele Klaus Iohhanis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in urmatoarele doua saptamani, conform surselor. Presedintele.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Emmanuel Macron, semnale privind anularea Brexitului: UE este deschisa mentinerii Marii Britanii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a declarat ca Uniunea Europeana mentine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in blocul comunitar pana cand negocierile pe tema Brexit nu se.

Alegeri parlamentare in Franta: Partidul lui Emmanuel Macron s-a impus clar in primul tur al scrutinul. Partidele traditionale, rezultate mult sub asteptari

Succes important pentru presedintele francez Emmanuel Macron in primul tur al alegerilor parlamentare de duminica seara din Franata! Partidul acestuia, Republica in Mars a obtinut 31, 9%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )