Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt de la Cotroceni: Presedintele Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Antena3 Antena3,
Anunt de la Cotroceni: Presedintele Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, 13 iunie a. c. , ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii. continuă pe Antena3

Surse: Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron in urmatoarele doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in urmatoarele doua saptamani, au declarat surse pentru HotNews. ro.

Administratia prezidentiala: Presedintele Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Angela Merkel

Purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolsch, a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va merge saptamana viitoare intr-o vizita la Berlin, ocazie cu care se va intalni cu Angela Merkel, cancerul german. Tot saptamana viitoare, presedintele va ajunge si la Bruxelles, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron.

Surse: Iohannis, intalniri cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis are programata saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. De asemenea, in marja Consiliul European de la Bruxelles, seful statului va avea o intrevedere si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

Presedintele Iohannis se va intalni cu Angela Merkel si cu Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, in cursul acestei luni, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei.

Horatiu Pepine: NATO si UE, pe termen scurt. Presedintele Iohannis va participa la dezbaterea privind constituirea bugetului UE pentru armata |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine aminteste, intr-un comentariu pe Deutsche Welle, ca in 22 iunie se va reuni Consiliul European unde se va discuta propunerea Comisiei privitoare la constituirea unui buget al UE pentru inzestrari militare. Presedintele Klaus Iohannis va fi si el acolo.

Raluca Turcan, despre intalnirea dintre presedintele Iohannis si Donald Trump: Relatiile romano-americane ajung la un alt nivel

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a precizat, vineri, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump reprezinta o reusita extraordinara, politica si diplomatica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )