Libnet.ro
UNICEF

08:00

Surse: Iohannis, intalniri cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Surse: Iohannis, intalniri cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis are programata saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. De asemenea, in marja Consiliul European de la Bruxelles, seful statului va avea o intrevedere si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron. continuă pe Adevărul

Iohannis, intalniri cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, au declarat surse oficiale citate de Agerpres. Potrivit acestora, seful.

Surse: Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron dupa vizita la Casa Alba

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua saptamana viitoare, in perioada 19 - 20 iunie, o vizita la Berlin, potrivit unor surse oficiale.

Surse: Iohannis se va intalni cu Merkel si Macron in urmatoarele doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in urmatoarele doua saptamani, au declarat surse pentru HotNews. ro.

SURSE: Iohannis, intrevederi oficiale cu Merkel si Macron in urmatoarele doua saptamani

Presedintele Klaus Iohhanis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in urmatoarele doua saptamani, conform surselor. Presedintele.

Ce cistiga Romania dupa vizita lui Iohannis la Trump

Iohannis si-a incheiat cea mai consistenta vizita externa din mandat cu o intilnire cruciala si o conferinta de presa spectaculoasa. Iohannis a obtinut de la Trump si administratia americana sustinere totala pentru lupta anticoruptie si un angajament ferm de solidaritate strategica. Lovitura pentru partida antireformista din Romania e teribila, e suficient sa-i vedeti cum improasca venin si ura pe televiziuni si internet de o zi incoace. Trump le-a distrus minciuna pe care incercau de jumatate de an sa o vinda drept certitudine: ca noii administratii americane nu-i pasa de consolidarea statului de drept.

FOTO + VIDEO. intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu omologul sau american, la Casa Alba. Donald Trump: Vreau sa aplaud curajul dumneavoastra in lupta impotriva coruptiei si apararea statului de drept. Miza surprinzatoarei conferinte de presa Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Casa Alba de omologul sau american Donald Trump. intrevederea a inceput pe un ton relaxat, liderul american transmitandu-i sefului statului roman ca Romania este un aliat minunat. La finalul intalnirii, cei doi presedinti au tinut o conferinta de presa comuna, in cadrul careia au subliniat importanta parteneratului dintre SUA si Romania, care a ajuns la 20 de ani de existenta. Donald Trump a laudat eforturile presedintelui Iohannis de a lupta impotriva coruptiei si pentru consolidarea statului de drept, cat si cresterea contributiilor pentru Aparare, la 2%. La randul sau, Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau sustinerea pentru un NATO mai puternic, in care cheltuielile sunt impartite si i-a cerut sa sustina Romania pe flancul de est.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )