Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa lucreze impreuna pentru o educatie de calitate

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa lucreze impreuna pentru o educatie de calitate

Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa lucreze impreuna pentru o o larga consultare publica despre viitorul educatiei in Romania, spunand ca, in aproximativ doi ani, poate rezulta o viziune coerenta. continuă pe România Liberă

FOTO. Iohannis, pentru a treia oara in fata Parlamentului: CRITICI DURE pentru clasa politica

In fata plenului reunit al Parlamentului, Klaus Iohannis a criticat clasa politica pentru desele schimbari legislative care nu fac altceva decat sa arate un haos pe care omul de rand si antreprenorii nu pot sa il inteleaga. De asemenea, presedintele Iohanni le-a cerut alesilor sa lucreze impreuna pentru o reforma reala in educatie, dar si sa respecte deciziile justitiei si sa ajute la punerea lor in executare.

Ce spune presedintele Iohannis despre EXODUL CREIERELOR

Presedintele Klaus Iohannis sustine, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca tinerii de valoare care aleg sa traiasca in strainatate trebuie sa o faca de buna voie, nu din constrangere.

Presedintele Iohannis, despre refugiati: Acei migranti nu vor in Romania, suntem marginali pentru ei. Nu e cazul sa intram intr-o logica a panicarii

Klaus Iohannis a vorbit in cadrul conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni despre refugiati si masurile speciale care ar putea fi luate pentru acestia. Acei migranti nu vor in Romania, ei vor in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )