Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis si premierul Ciolos, la pas printre oamenii veniti la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis si premierul Ciolos, la pas printre oamenii veniti la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-au aflat, duminica, la Iasi, pentru a lua parte la manifestarile organizate cu prilejul aniversarii a 157 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor. continuă pe Hotnews

Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republicii Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei la zi din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook ce se intampla la Chisinau. La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, &171;agravarea situatiei politice din Republica Moldova &187;. La Bucuresti, presedintele Iohannis si premierul Ciolos urmaresc cu mare atentie de pe Facebook situatia din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume traiesc conducatorii nostri?, a scris Traian Basescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Aproximativ 7.000 de persoane, la Iasi, de Ziua Unirii. Iohannis si Ciolos au ajuns in piata

Aproximativ 6-7. 000 de persoane s-au adunat, diminica, in Piata Unirii, din Iasi, la manifestarile organizate cu ocazia aniversarii Unirii Principatelor Romane, iar la ora transmiterii stirii presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au.

Iohannis si Ciolos joaca hora Unirii la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor participa, duminica, la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

Iohannis si Ciolos vor participa duminica la evenimentele de la Iasi, de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor participa, duminica, la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, urmand ca seful statului sa sustina si un discurs in Piata Unirii, scrie Mediafax.

Premierul Ciolos, despre criza migratiei. Interviu pentru presa franceza

Europa este in mare dificultate in ceea ce priveste problema migratiei si Romania considera ca solutia trebuie sa fie gasita prin dialog intre toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu pentru posturile France 24 si Radio France International, la finalul vizitei sale oficiale de doua zile efectuate in Franta, transmite Agerpres.

Premierul Ciolos intr-o Franta... recunoscatoare

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, trece prin Paris cu onoruri exceptionale: la finalul primelor 24 de ore ale vizitei sale oficiale in Franta, atat membrii delegatiei sale cat si staff-ul ambasadei luate in primire de Luca Niculescu, cei 10-15 jurnalisti romani care au insotit delegatia guvernamentala, sunt fortati sa o recunoasca. In mod curios, toti interlocutorii intalniti in 20 ianuarie par ca ii fac curte.

Premierul Ciolos, despre decizia CCR privind legea pensiilor speciale

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri seara ca se bucura ca CCR a dat castig de cauza contestatiei Guvernului referitoare la legea privind pensiile speciale ale alesilor locali, transmite Agerpres.

Presedintele Iohannis, apel catre o combatere mai intensa a xenofobiei, antisemitismului si extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, ca isi doreste ca antisemitismul, xenofobia si extremismele sa fie combatute mai intens. Mesajul vine in contexul comemorarii a 75 de ani de la pogromul legionar antievreiesc de la Bucuresti, intre 21 si 23 ianuarie 1941.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )