Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele Iranului condamna atacurile cu arme chimice din Siria.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iranului condamna atacurile cu arme chimice din Siria.

Presedintele iranian, Hassan Rohani, a evocat sambata utilizarea de agenti chimici in Siria, la cateva zile dupa ce zeci de sirieni au pierit intr-un atac in apropiere de Damasc, si a calificat moartea acestor oameni nevinovati drept foarte dureroasa, relateaza France Presse, citata de Agerpres. Situatia care domina in prezent in Siria si moartea unui anumit numar de oameni nevinovati provocata de agenti chimici sunt foarte dureroase, a declarat Hassan Rohani, presedintele iranian, potrivit . continuă pe România Liberă

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Rusia cere investigatii in privinta presupusului atac cu arme chimice din Damasc

Ministerul rus de Externe a cerut o investigatie corecta si profesionista privind acuzatiile conform carora trupele siriene ar fi folosit arme chimice intr-un atac asupra rebelilor, care a condus la moartea a.

Opozitia siriana sustine ca 1.300 de persoane au murit in atacul cu arme chimice din Damasc

Opozitia siriana sustine ca sunt peste 1. 300 de morti in presupusul atac cu arme chimice comis miercuri la periferia Damascului. Cifra este vehiculata pe contul oficial de Twitter al opozitiei, potrivit.

Iranul admite utilizarea de arme chimice in Siria, atribuind atacul insurgentilor

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a evocat posibilitatea utilizarii de agenti chimici in Siria, evitand sa atribuie atacul soldat cu zeci de morti unei parti sau alteia, relateaza AFP.

Oficial american: SUA nu pot stabili cu certitudine daca au fost folosite arme chimice in Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, a anuntat Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul din Siria se va adeveri

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat astazi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre, potrivit presei internationale.

Arme chimice in Siria: Obama si-a convocat echipa de securitate

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre modul in care se va reactiona la acuzatiile privind comiterea unui atac cu arme chimice de catre guvernul sirian saptamana aceasta, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de AFP.

Reuniune de urgenta a ONU pe tema crizei din Siria. Peste 1.300 de morti in urma atacului cu arme chimice din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va.

Rusia ACUZA: Atacul chimic din Siria este o provocare planuita de mult.

Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezinta o provocare planuita de mult timp, acuza Rusia, unul dintre principali aliati ai regimului Bashar Al-Assad, relateaza Mediafax. Toate aceste informatii ne fac sa credem ca exista o provocare planuita de mult timp, a comunicat Ministerul rus de Externe. Armata siriana a dezmintit categoric utilizarea de arme chimice la periferia orasului Damasc. Opozitia siriana sustine ca fortele subordonate regimului Bashar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )