Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reuniune de urgenta a ONU pe tema crizei din Siria. Peste 1.300 de morti in urma atacului cu arme chimice din Damasc

Antena3 Antena3,
Reuniune de urgenta a ONU pe tema crizei din Siria. Peste 1.300 de morti in urma atacului cu arme chimice din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va. continuă pe Antena3

Sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Siria

Consiliul de Securitate al ONU a convocat pentru miercuri o reuniune de urgenta pentru a lua in discutie evolutia situatiei din Siria dupa relatarile privind un posibil atac cu arme chimice in apropiere de.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de .

O echipa de experti in arme chimice a ONU a ajuns in Siria

O echipa de experti in arme chimice a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a ajuns, astazi, in Damasc pentru a investiga posibila utilizare a armelor chimice in razboiul civil din Siria, informeaza Reuters.

Germania castiga 40 miliarde euro de pe urma crizei din zona euro

Germania castiga de pe urma crizei datoriilor din zona euro peste 40 de miliarde de euro dupa ce neincrederea investitorilor in stabilitatea financiara a unor state din uniunea monetara a ajutat guvernul german sa se imprumute mai ieftin, potrivit datelor Ministerului de Finante de la Berlin, anunta Mediafax.

Rusia considera ca presupusul atac chimic din Siria este o provocare planuita de mult

Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezinta o provocare planuita de mult timp, acuza Rusia, unul dintre principali aliati ai regimului Bashar Al-Assad. Toate aceste.

Rusia ACUZA: Atacul chimic din Siria este o provocare planuita de mult.

Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezinta o provocare planuita de mult timp, acuza Rusia, unul dintre principali aliati ai regimului Bashar Al-Assad, relateaza Mediafax. Toate aceste informatii ne fac sa credem ca exista o provocare planuita de mult timp, a comunicat Ministerul rus de Externe. Armata siriana a dezmintit categoric utilizarea de arme chimice la periferia orasului Damasc. Opozitia siriana sustine ca fortele subordonate regimului Bashar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )