Libnet.ro
UNICEF

09:00

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

România Liberă România Liberă,
Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de . continuă pe România Liberă

Consiliul de Securitate ONU, reuniune de urgenta, dupa atacul din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto.

Arabia Saudita cere reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta despre Siria

Arabia Saudita a solicitat o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta un posibil atac chimic, care ar fi ucis, potrivit grupurilor din opozitie, sute de oameni in Siria, a declarat ministrul saudit de externe, Printul Saud al-Faisal, citat de Reuters.

Revista presei de weekend Reuniune de criza la Cairo: Se discuta despre dizolvarea Fratiei Musulmane/ O religie veche de 3.000 de ani, in pericol de disparitie/ JPMorgan, anchetat pentru ca ar fi angajat copiii unor oficiali chinezi ca sa obtina afaceri/

CCriza din Egipt a continuat sa tina prima pagina a ziarelor weekendul acesta, dupa ce armata a asediat moscheea Al-Fateh din Cairo unde se refugiasera mai multi manifestanti pro-Morsi. Sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi au anulat protestele programate pentru duminica la Cairo din motive de securitate. Intre timp, guvernul egiptean s-a reunit pentru a discuta posibilitatea dizolvarii Fratiei Musulmane. Un nou scandal a izbucnit in Grecia, guvernul de la Atena fiind nevoit sa il demita pe seful Agentiei de Privatizare, Stelios Stavridis, dupa ce presa a relatat ca acesta a calatorit la bordul unui avion privat apartinand unui om de afaceri care tocmai a cumparat o companie de la stat. Probleme sunt si in SUA unde autoritatile federale au deschis o investigatie de dare de mita pentru a afla daca grupul bancar JPMorgan a angajat copii ai unor importanti oficiali chinezi pentru a obtine avantaje de afaceri in China. Vezi in articol principalele evenimente internationale din acest sfarsit de saptamana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )