Libnet.ro
UNICEF

11:00

Consiliul de Securitate ONU, reuniune de urgenta, dupa atacul din Damasc

Adevărul Adevărul,
Consiliul de Securitate ONU, reuniune de urgenta, dupa atacul din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto. continuă pe Adevărul

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de .

ADN-ul lui Vitalie Proca, comparat cu cel gasit pe armele folosite in atacul din Vitan.

Anchetatorii romani incearca sa-l aduca pe Vitalie Proca in tara. Ei au fost la Moscova, saptamana trecuta si au luat probe din ADN-ul moldoveanului. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ADN-ul lui Proca va fi comparat cu cel gasit pe armele folosite in atentatul din Vitan. Anterior, Republica Moldova a oferit, la cererea procurorilor bucuresteni, probe biologice ale mamei lui Vitalie Proca. O solicitare identica a fost transmisa si Federatiei Ruse pentru obtinerea de probe biologice de la .

ADN-ul lui Vitalie Proca va fi comparat cu cel gasit pe armele folosite in atacul din Vitan.

Anchetatorii romani incearca sa-l aduca pe Vitalie Proca in tara. Saptamana trecuta ei au fost la Moscova, unde l-au audiat pe moldovean si au luat probe din ADN-ul sau. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ADN-ul lui Proca va fi comparat cu cel gasit pe armele folosite in atentatul din Vitan. CITITI SI: Fratii Mararu, trimisi in judecata. Vitalie Proca urmeaza sa fie audiat de procurori romani, la Moscova Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 17. 2013, au fost recoltate .

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine Britanice, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine Britanice, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )