Libnet.ro
UNICEF

11:00

Arabia Saudita cere reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta despre Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arabia Saudita cere reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta despre Siria

Arabia Saudita a solicitat o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta un posibil atac chimic, care ar fi ucis, potrivit grupurilor din opozitie, sute de oameni in Siria, a declarat ministrul saudit de externe, Printul Saud al-Faisal, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul de Securitate ONU, reuniune de urgenta, dupa atacul din Damasc

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor presupusului atac cu arme chimice din Damasc, relateaza AFP. Solicitari similare au fost formulate de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )