Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, 1 iulie, la sediul Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu. Seful statului a participat la activitatile organizate cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infi. continuă pe B1

Teatrul Masca a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la .

Teatrul Masca, decorat de presedintele Klaus Iohannis la 25 de ani de la infiintare

Presedintele Klaus Iohannis a conferit miercuri Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D - Arta spectacolului Teatrului Masca din Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintare,.

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu fondatorul Stratfor George Friedman

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu George Friedman, fondatorul companiei americane de consultanta strategica Stratfor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni cu fondatorul companiei Stratfor

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, 29 iunie, pe fondatorul companiei Stratfor, Georghe Friedman. Primirea va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 16. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul implineste 155 de ani. Presedintele Klaus Iohannis a decorat drapelul regimentului

Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul, prima unitate din istoria Armatei Romane Moderne, implineste astazi 155 de ani de activitate. Aceasta unitate este si in prezent, singura care indeplineste misiuni de.

Legea Big Brother, uitata de parlamentari si de Klaus Iohannis

Legea Big Brother a fost data uitarii de parlamentari si de presedintele Klaus Iohannis. Initiativa trebuia sa ajunga in dezbaterea Comisiei de Aparare din Senat, dar nici pana acum nu a fost transmisa de.

Rovana Plumb, despre MRU la sefia SIE: PSD nu sustine nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis

Rovana Plumb a declarat luni ca PSD nu il sustine pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE si a tinut sa precizeze ca PSD este un partid unit, stabil, solidar, care stie ce are de facut si actioneaza politic.

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Victor Ponta despre Klaus Iohannis: ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale

Presedintele Klaus Iohannis ii considera pe toti niste iobagi care trebuie sa indeplineasca ordinele sale. Asta a declarat premierul Victor Ponta duminica seara, exprimandu-si astfel nemultumirea ca PSD nu a fost consultat de catre presedinte legat de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )