Libnet.ro
UNICEF

10:30

Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul implineste 155 de ani. Presedintele Klaus Iohannis a decorat drapelul regimentului

Antena3 Antena3,
Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul implineste 155 de ani. Presedintele Klaus Iohannis a decorat drapelul regimentului

Regimentul 30 Garda Mihai Viteazul, prima unitate din istoria Armatei Romane Moderne, implineste astazi 155 de ani de activitate. Aceasta unitate este si in prezent, singura care indeplineste misiuni de. continuă pe Antena3

Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul implineste miercuri 155 de ani de la infiintare

Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul implineste, miercuri, 155 de ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie, Drapelul de Lupta al unitatii a fost decorat cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler.

Presedintele Iohannis l-a numit pe Gabriel Oprea prim-ministru. Vezi ceremonia de la Regimentul 30 Garda

Presedintele Klaus Iohannis i s-a adresat astazi lui Gabriel Oprea cu formula domnule prim-ministru fara a adauga precizarea interimar.

Mama lui Mihai Viteazul, unul dintre cele mai controversate personaje din istorie. Povestea de viata nespusa a doamnei Tudora

Istoria o creioneaza pe doamna Tudora, mama lui Mihai Viteazul, in lumini si umbre. in prima parte a vietii a reusit prin influente sa cumpere scaunul de domn al voievodului, iar la batranete s-a retras din viata laica, devenind calugarita Teofana.

Alina Mungiu Pippidi: O majoritate pentru Securitatea noastra

Presedintele Klaus Iohannis si premierul interimar, general Gabriel Oprea, participa saptamana asta la manifestarile dedicate aniversarii a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna Ziua Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul.

FOTO. Regimentul de Garda al Romaniei. De la Cuza la Klaus Iohannis

Acum 155 de ani, la data de 1 iulie 1860, a luat fiinta prima unitate de garda din Armata Romana.

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, 1 iulie, la sediul Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu. Seful statului a participat la activitatile organizate cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )