Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Klaus Iohannis: La temelia oricarei societati sanatoase, in construirea unui viitor pentru toti, stau respectul fata de trecut si fata de personalitatile vizionare care l-au marcat si pretuirea valorilor care ne definesc (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: La temelia oricarei societati sanatoase, in construirea unui viitor pentru toti, stau respectul fata de trecut si fata de personalitatile vizionare care l-au marcat si pretuirea valorilor care ne definesc (VIDEO)

UPDATE, 6 noiembrie, ora 13. 20 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o alocutiune, la Maramures, unde a participat laredeschiderea muzeului Casa memoriala Gheorghe Pop de Basesti, dar si la. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in vizita in Maramures: La temelia oricarei societati sanatoase stau respectul fata de trecut si personalitatile vizionare care l-au marcat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la evenimentului de redeschidere a Casei Memoriale George Pop de Basesti, ca la baza oricarei societati sanatoase stau respectul fata de personalitatile vizionare ale trecutului si pretuirea valorilor care ne definesc, acestea fiind punti ale dialogului si ale convietuirii.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea care permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la reexaminare, in Parlament, legea permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri sau in gradinile blocurilor retrocedate. Reamintim ca in sedinta de plen de pe 13 octombrie, chiar inainte de alegerile parlamentare, Camera Deputatilor a aprobat un proiect de modificare a Legii spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, principala schimbare fiind ca autoritatile locale puteau permite construirea pe spatiile verzi proprietate privata, cu conditia ca Primaria sa amenajeze in alta parte un spatiu verde cu o suprafata cu 10% mai mare. O alta modificare nociva era ca parcul istoric sau gradina istorica precum si scuar sau parc de buzunar nu se mai gasesc in categoria spatiilor verzi, disparand intre comisii si plen, deci teoretic nu mai beneficiaza de protectie. De exemplu, Parcul Cismigiu este parc istoric, la fel si Herastraul.

Presedintele Klaus Iohannis anunta noi restrictii, decise la sedinta de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat sedinta de Guvern de joi seara si a anuntat noi restrictii pe.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,.

Noi masuri anti-COVID, de luni. Klaus Iohannis: Scoala online in toata tara, targuri si piete inchise, petreceri interzise, masca obligatorie peste tot, circulatia restrictionata noaptea, accent pe telemunca (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 19. 00: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Victoria, la ora 19. Acesta a fost primit de premierul Ludovic Orban. Iohannis este cel care va prezida sedinta de Guvern. Se.

Klaus Iohannis: Masurile vor incetini raspandirea virusului primele rezultate, abia peste 2-3 saptamani. Cred ca sunt suficient de ferme cat sa avem si campanie, si alegeri, si sa nu intram in lockdown dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca noile restrictii din Romania, ce vor intra in vigoare luni, ne afecteaza pe toti, dar in astfel de circumstante de pandemie trebuie sa fim uniti.

KLAUS IOHANNIS: Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la sedinta de Guvern, ca sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei - scolile sa treaca in online toate, angajatii la telemunca, magazinele inchise la ora 21, iar circulatia pe timp de noapte sa fie restrictionata.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal.

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )