Libnet.ro
UNICEF

06:00

El nu e presedintele nostru! Mii de oameni au protestat in mai multe state americane dupa ce Donald Trump a castiga alegerile (VIDEO)

B1 B1,
El nu e presedintele nostru! Mii de oameni au protestat in mai multe state americane dupa ce Donald Trump a castiga alegerile (VIDEO)

Mii de oameni au invadat strazile celor mai importante orase americane dupa ce Donald Trump a fost ales presedinte, informeaza B1 TV. Studentii mai multor universitati au iesit din campusuri si au pornit. continuă pe B1

El nu e presedintele nostru! Mii de oameni au protestat in mai multe state americane dupa ce Donald Trump a castigat alegerile (VIDEO)

Mii de oameni au invadat strazile celor mai importante orase americane dupa ce Donald Trump a fost ales presedinte, informeaza B1 TV. Studentii mai multor universitati au iesit din campusuri si au pornit.

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Succesele lui Trump in mai multe state-cheie provoaca nervozitatea democratilor

Victoriile candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, in scrutinele din mai multe state-cheie, provoaca nervozitate in randurile contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, transmite miercuri EFE, preluata de Agerpres.

Mai multe state din SUA se vor exprima asupra liberalizarii legislatiei privind marijuana

Cetatenii SUA sunt chemati marti la urne pentru a-si alege presedintele, dar si pe noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Pe de alta parte, noua state se vor exprima pentru liberalizarea legislatiei privind marijuana.

Mai multe state din SUA, printre care Florida, aproba legalizarea marijuanei. California a votat pentru uzul acesteia in scop recreational

Locuitorii din California au votat pentru utilizarea marijuanei in scop recreativ, informeaza The Guardian. De asemena, votantii din Massachusetts si cei din Florida si-au exprimat pozitiv votul cu privire.

Masuri pentru evitarea cozilor la alegerile parlamentare. 31 de sectii de votare in SUA, cu 9 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014

La propunerea Ambasadei Romaniei la Washington si a consulatelor generale din SUA, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor fi infiintate, cu ocazia alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, un numar de 31 de sectii de votare, cu 9 mai multe decat cele organizate cu ocazia alegerilor pentru Presedintele Romaniei din 2014.

Perchezitii la Academia Navala Romana. Mai multe examene ar fi fost promovate cu spaga (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Academia Navala Romana intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acestia cauta documente si probe in mai multe birouri, avand informatii c.

Surse: AB InBev a primit mai multe oferte pentru unele marci de bere

Cel putin sase oferte preliminare au fost depuse de jucatori din industria berii si fonduri de investitii pentru mai multe marci de bere scoase la vanzare de Anheuser-Busch InBev NV, au declarat ieri, surse citate de Reuters.

Patronul spalatoriei auto Niagara din Timisoara fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

Patronul unei spalatorii auto din Timisoara a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de 18 ani

Omul de afaceri timisorean Dan Ardelean, patronul spalatariei auto Niagara de pe strada Drubeta, a fost omorat, marti seara, cu mai multe lovituri de cutit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )