Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele PE: Refuzul Ucrainei de a semna Acordul de Asociere cu UE, legat de ajutorul insuficient acordat Kievului

Antena3 Antena3,
Presedintele PE: Refuzul Ucrainei de a semna Acordul de Asociere cu UE, legat de ajutorul insuficient acordat Kievului

Refuzul Ucrainei de a semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana este legat, printre altele, de ajutorul insuficient acordat de UE acestei tari, a declarat, joi, presedintele Parlamentului European, Martin. continuă pe Antena3

Refuzul Ucrainei de a semna Acordul cu UE, legat de ajutorul insuficient oferit Kievului

Refuzul Ucrainei de a semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana este legat, printre altele, de ajutorul insuficient acordat de UE acestei tari, a declarat, astazi, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, conform presei internationale.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a anuntat ca vineri este termenul-limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Suntem pregatiti si usile sunt deschise. In sens literal, termenul limita pentru aceasta decizie este dimineata zilei de vineri. Da, exista speranta pentru semnare si, dupa cum se spune, speranta moare ultima, a declarat oficialul european.

UE asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a stabiliat dimineata zilei de vineri, 29 noiembrie, ca termen limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

UPDATE VIDEO Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve, in afara conditiilor tehnice, pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE/ Comisarul Fule: UE nu va renunta la conditia privind eliberarea Iuliei Timoshenko

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru. UPDATE Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule: UE nu va renunta la conditia de eliberare a fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko pentru a convinge Kievul sa semneze Acurdul de asociere si liber schimb.

Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru.

VIDEO Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru.

Premierul ucrainean recunoaste ca Rusia a cerut Ucrainei sa suspende acordul de asociere cu UE

Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a suspenda pregatirea unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a confirmat marti premierul ucrainean Mikola Azarov, relateaza AFP.

Premierul ucrainean: Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a nu mai semna Acordul de Asociere cu UE

Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a suspenda negocierile pentru semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, a confirmat, marti, premierul ucrainean, Mykola Azarov, informeaza AFP, citata de.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind acordul de asociere

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind semnarea acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, scrie Ria Novosti. Suntem pregatiti si usile sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )