Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele PNTCD cere DEMISIA Patrarhului Daniel, dupa prezenta modesta inregistrata la referendum: PREA-FERICIREA VOASTRA, PREGATITI-VA DE PLECARE!

B1 B1,
Presedintele PNTCD cere DEMISIA Patrarhului Daniel, dupa prezenta modesta inregistrata la referendum: PREA-FERICIREA VOASTRA, PREGATITI-VA DE PLECARE!

Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, solicita demisia Patriarhului Daniel, dupa prezenta modesta inregistrata la referendumul privind familia traditionala, in contextul in care Biserica Ortodoxa s-a. continuă pe B1

Se cere DEMISIA Patrarhului Daniel, dupa prezenta modesta inregistrata la referendum: PREA-FERICIREA VOASTRA, PREGATITI-VA DE PLECARE!

Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, solicita demisia Patriarhului Daniel, dupa prezenta modesta inregistrata la referendumul privind familia traditionala, in contextul in care Biserica Ortodoxa s-a.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele PNTCD cere demisia Patriarhului Daniel: Are o responsabilitate foarte mare

PresedintelePNTCD, Aurelian Pavelescusolicita demisia Patriarhului Daniel, dupa prezenta slaba la votul de la referendumul pentru redefinirea familiei in.

Dan Barna (USR) anunta o prezenta finala la referendum de 19,5% si cere demisia Guvernului, care a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasma

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut duminica, dupa inchiderea urnelor a votul pentru referendum, demisia Guvernului Viorica Dancila, care a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasma.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor impotriva Coruptiei, SUA, iese la rampa din cauza prezentei scazute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la suta, numarul votantilor fiind de 1. 642 la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )