Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

B1 B1,
Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca. continuă pe B1

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

Poate castiga Moscova alegerile din R. Moldova?

Rusia se pregateste sa-si apere influenta in strainatatea apropiata dintre Prut si Nistru, in cazul in care si de aceasta data voturile vor merge catre partidele pro-europene. Klaus Iohannis merge la Chisinau inainte de alegerile generale de duminica, in speranta ca electoratul din Republica Moldova ar putea fi contaminat de entuziasmul romanesc pentru noul presedinte neamt.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

Posibila coalitie intre comunisti si proeuropeni, dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, noteaza Europa Libera. Liderii celor doua partide.

Cetatenii fara domiciliu vor putea vota la alegerile Parlamentare din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala CEC) a adoptat o hotarare, conform careia cetatenii fara loc de resedinta sau domiciliu vor putea vota, dupa ce la ultimele alegeri aceste persoane nu au fost luate in calcul si nu si-au putut exercita dreptul la vot. in Registrul de stat al cetatenilor sunt inregistrati circa 90 de mii de persoane cu acte in regula, dar care nu au inregistrat niciun domiciliu, transmite IPN.

Iurie Leanca: Sunt pregatit sa conduc viitorul Guvern din Republica Moldova

Premierul moldovean Iurie Leanca se declara pregatit sa conduca viitorul Guvern de la Chisinau dupa alegerile parlamentare de duminica, daca i se va cere, si atrage atentia ca cel mai mare obstacol cu.

Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Fostul presedinte al socialistilor, Valentin Crilov, l-a acuzat pe Igor Dodon ca ar fi elemental principal in cadrul unui scenariu de destabilizare a Republicii Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Romania acorda cinci milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova

Tara vecina va oferi un nou ajutor financiar in valoare de cinci milioane de euro pentru modernizarea si repararea gradinitelor din Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )