Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iurie Leanca: Sunt pregatit sa conduc viitorul Guvern din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Iurie Leanca: Sunt pregatit sa conduc viitorul Guvern din Republica Moldova

Premierul moldovean Iurie Leanca se declara pregatit sa conduca viitorul Guvern de la Chisinau dupa alegerile parlamentare de duminica, daca i se va cere, si atrage atentia ca cel mai mare obstacol cu. continuă pe Antena3

Iurie Leanca: Chisinaul nu intentioneaza sa adere la NATO

Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la NATO si isi indeamna partenerii sa-i respecte statutul de tara nealiniata, a declarat premierul Iurie Leanca, inainte de alegerile parlamentare de duminica, relateaza Mediafax.

Iurie Leanca, despre relatiile dintre Romania si Republica Moldova: Cunosc o intensificare fara precedent

Premierul moldovean Iurie Leanca a afirmat, joi, ca relatiile dintre Romania si Republica Moldova cunosc o intenfisicare fara precedent, relateaza Agerpres. Declaratiile premierului vin in ajunul vizitei.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )