Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera pripite deciziile prin care statul a semnat, in 2014, acordurile cu UE

România Liberă România Liberă,
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera pripite deciziile prin care statul a semnat, in 2014, acordurile cu UE

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca statul sau s-a pripit, in 2014, cand a semnat mai multe acorduri cu Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Igor Dodon considera pripite deciziile prin care statul a semnat, in 2014, acordul de asociere cu UE. Anul viitor, presedintele moldovean intentioneaza sa anuleze acordul

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca statul sau s-a pripit, in 2014, cand a semnat mai multe acorduri cu Uniunea Europeana.

Vladimir Putin va discuta, marti, cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, despre conflictul inghetat din Transnistria si despre relatiile bilaterale economice dintre cele doua state

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va intalni, marti, cu presedintele rus, Vladimir Putin, urmand sa discute despre relatiile bilaterale economice, comerciale, umanitare si culturale, informeaza serviciul de presa al Kremlinului, citat de Sputnik.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va merge, luni, la Moscova, unde se va intalni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, incepe luni, la Moscova, prima sa vizita oficiala in strainatate, urmand sa aiba intalniri cu cu presedintele Vladimir Putin si cu presedintele Consiliului Federatiei Ruse, Valentina Matvienco.

Igor DODON a depus flori la bustul lui Mihai EMINESCU: Ce POEZIE a ales SA RECITE presedintele moldovean la implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers duminica dimineata, alaturi de consilierii sai, pe Aleea Clasicilor din Chisinau pentru a depune flori la bustul lui Mihai Eminescu, la implinirea a 167.

Presedintele Igor Dodon a solicitat Guvernului sa initieze procedura de rechemare a Ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat Guvernului moldovean sa fie initiata procedura de rechemare a ambasadorului Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania, Mihai Gribincea.

Igor Dodon ar putea cere NATO semnarea unui acord pentru recunoasterea NEUTRALITATII Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Moscova, ca jumatate din teritoriul Romaniei e moldovenesc si ca, daca Imperiul rus nu s-.

Vladimir Putin, catre Igor Dodon: Moldova este un partener important al Rusiei in regiune

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit marti, 17 ianuarie, la Moscova, cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin s-a aratat optimist in privinta relansarii relatiilor moldo-ruse dupa vizita lui Igor Dodon.

Republica Moldova vireaza inspre Moscova: Igor Dodon si Vladimir Putin au discutat despre imbunatatirea relatiilor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizita oficiala la Moscova cu ocazia careia a fost primit la Kremlin de catre presedintele Vladimir Putin. Aceasta vizita marcheaza oficializarea.

Vladimir Putin, in urma vizitei presedintelui Republicii Moldova la Moscova: Statul moldovean este un partener important pentru Rusia in regiune

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit marti, cu liderul de la Kremlin, acesta din urma declarand ca se asteapta ca prima vizita la Moscova a omologului sau moldovean sa impulsioneze relatiile bilaterale in toate domeniile.

IGOR DODON, declaratii TAIOASE: O parte din Romania e UNGARIA, alta e MOLDOVA

Igor Dodon, declaratii acide la adresa Romaniei. Presedintele Republicii Moldova, aflat in vizita la Moscova, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa ca o parte a tarii noastre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )