Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele Senatului cere desectretizarea documentelor legate de Hexi Pharma in sedinta CSAT

România Liberă România Liberă,
Presedintele Senatului cere desectretizarea documentelor legate de Hexi Pharma in sedinta CSAT

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a cerut, joi, public SRI sa desecretizeze toate documentele in legatura cu Hexi Pharma, intrucat sunt de interes public, iar acest lucru s-ar putea face in sedinta de vineri a CSAT. continuă pe România Liberă

SAR solicita SRI declasificarea informarilor despre Hexi Pharma

Societatea Academica din Romania SAR) a solicitat oficial Serviciului Roman de Informatii SRI) declasificarea informarilor pe care aceasta institutie le-a facut legat de Hexi Pharma. Potrivit unui comunicat al SAR citat de Agerpres, solicitarea a fost inregistrata si la Consiliul Superior de Aparare a tarii CSAT) si la Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI.

Mircea Badea cere explicatii privind investigatia jurnalistica a Hexi Pharma. Daca asta e sursa, nu dau doi bani diluati pe ea

Mircea Badea priveste cu scepticism dezvaluirile facute de Laura Georgescu, fosta sotie a patronului Hexi Pharma si a cerut lamuriri publice daca aceasta este sursa investigatiilor realizate de Catalin.

Moartea lui Dan Condrea: Procurorul general spune ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma a fost filat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca nu sunt indicii ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.

Dragnea spune ca decesul lui Condrea ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca moartea lui Dan Condrea, ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma.

Iohannis are obligatia sa prezinte adevarul in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma. Pippidi: Cazurile de interes public nu pot fi clasificate. Legea exista! CSAT-ul trebuie sa desecretizeze. Publicul trebuie sa afle adevarul

Presedintele Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu Pippidi, solicita desecretizarea informarilor SRI cu privire la cazul dezinfectantilor Hexi Pharma. Pippidi argumenteaza cererea sa prin faptul.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

ACTUALIZARE 17:22 Flori Dinu: in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru unele interese Scandalul Hexi Pharma a aparut in momentul cand firma se pregatea de extinderea vanzarilor in strainatate, drept pentru care probabil ca Hexi prindea prea multa putere si ar fi devenit periculoasa pentru multe interese, a afirmat astazi directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu.

Vestea mortii lui Dan Condrea i-a socat pe toti. Ce se intampla acum cu angajatii Hexi Pharma

Angajatii Hexi Pharma au fost anuntati ca de maine nu vor mai veni la serviciu. Soarta oamenilor este incerta, iar vestea mortii lui Dan Condrea i-a socat pe toti. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2921 seconds )