Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Senatului, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Senatului, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, dosarul acestuia urmand sa fie solutionat de instanta suprema. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa. Liderul ALDE sustine ca a aflat din mediul online despre decizia DNA (VIDEO)

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a aflat din mediul online ca DNA a trimis dosarul in judecata, dar acest fapt nu va schimba cu nimic nici proiectele in care este implicat,.

UPDATE Presedintele Senatului a fost trimis in judecata. Care a fost reactia lui Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, dosarul acestuia urmand sa fie solutionat de instanta suprema.

De ce a fost trimis in judecata presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Reteaua din dosarul Ferma Baneasa

Al doilea om in stat, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul Ferma Baneasa, dosarul acestuia urmand sa fie solutionat de instanta suprema.

Calin Popescu-Tariceanu, acuzat de DNA ca era apropiat de oamenii de afaceri Tal Silberstein si de Dan Andronic

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il acuza pe seful Senatului si copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu ca era apropiat de omul de afaceri Tal Silberstein si de Dan Andronic, cu care s-ar fi intalnit la evenimente personale sau in concediu, potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, in dosarul privind retrocedarea presupus nelegala a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

Rechizitoriu: Calin Popescu-Tariceanu era apropiat de oamenii de afaceri Tal Silberstein si de Dan Andronic

Seful Senatului si copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu era apropiat de omul de afaceri Tal Silberstein si de Dan Andronic, cu care s-a intalnit la evenimente personale sau in concediu, potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, in dosarul privind retrocedarea presupus nelegala a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata in dosarul retrocedarii Fermei regale Baneasa

Procurorii DNA Brasov l-au trimis joi in judecata pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul retrocedarii ilegale a Padurii Snagov si a Fermei regale Baneasa. Tariceanu a reactionat, spunand ca aceasta imprejurare nu-i schimba cu nimic pozitia, proiectele de viitor si atitudinea constant critica exprimata public.

Dupa ce fost a trimis in judecata, Tariceanu iese la atac pe Facebook

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si al ALDE, a trecut la atac pe pagina sa de Facebook, dupa ce DNA l-a trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului din dosarul retrocedarilor, in care a actionat reteaua Truica - Tal Silberstein - printul Paul.

Consilierul parlamentar Vasile Zosim a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Vasile Zosim,consilier parlamentar in cadrul Senatului - Directia Generala Control Juridic si Securitate Interna,a fost trimis in judecata de catreParchetului de pe langa Tribunalul Gorj pentru trafic de influenta.

Presedintele Federatiei de Baschet, trimis in judecata pentru escrocherie

Cauza penala in privinta presedintelui Federatiei de Baschet din Moldova FBRM), invinuit de escrocherie in proportii deosebit de mari, a fost trimisa in judecata. impreuna cu acesta, pe banca acuzatilor vor comparea un electrician si un director de firma, toti trei acuzati ca prin inselaciune l-ar fi deposedat pe un cetatean al Republicii Slovacia de 210. 000 de euro, transmite IPN.

Constantin Bolbosanu, fost director adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii, trimis in judecata pentru luare de mita

Constantin Bolbosanu, fost director adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate DCCO), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza de luare mita. in prezent, acesta se afla in arest preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )