Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica

România Liberă România Liberă,
Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, pe Twitter, ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica care sa contracareze atacurile online asupra alegerilor. continuă pe România Liberă

Angela Merkel, o noua intrevedere cu presedintele SUA, Donald Trump, la Hamburg. Despre ce au discutat cei doi lideri mondiali

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a avut o intrevedere, joi seara, cu presedintele american, Donald Trump, in Hamburg, unde are loc si summitul G20.

Presedintele american, Donald Trump, a sosit la Hamburg pentru summitul G20, intr-un climat tensionat

Presedintele SUA, Donald Trump, a sosit la summitul G20, in Germania, intr-un climat extrem de tensionat.

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca va finanta Programul Alimentar Mondial al ONU

Presedintele american, Donald Trump, a promis ca va finanta cu aproximativ 560 milioane de euro programe umanitare, aproape 290 milioane euro dintre acestia urmand a fi destinati alimentatiei persoanelor ce sufera de foamete.

Donald Trump spune ca nu a discutat cu Vladimir Putin despre sanctiunile impuse Rusiei: Nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate

Presedintele american Donald Trump a scris duminica pe contul sau de Twitter, la intoarcerea din vizita in Europa, ca in timpul intalnirii cu Vladimir Putin nu s-a discutat despre sanctiunile impuse Rusiei, iar nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate.

Summitul G-20: Concesii pentru presedintele american, Donald Trump, legate de clima si comert. SUA vor putea vinde gaze de sist |FOTO + VIDEO

Reprezentantii statelor din grupul G-20 au facut, sambata, in cadrul summitului din Hamburg, mai multe concesii pentru Statele Unite ale Americii, privind domeniile comertului si climei, potrivit News. ro.

Ivanka Trump l-a inlocuit pe tatal sau, presedintele SUA, la o sesiune de lucru in cadrul summitului G20, in Hamburg

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost inlocuit, sambata, de fiica sa la o sesiune de lucru a summitului G20, care are loc in orasul german Hamburg.

Ce spune Donald Trump despre intrevederea cu Vladimir Putin

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat sambata drept formidabila prima sa intrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi inainte in marja summitului G20,.

Donald Trump: intalnirea cu Vladimir Putin a fost formidabila

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat sambata drept formidabila prima sa intrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi inainte in marja summitului G20, informeaza AFP.

Treceti batalioane romane Carpatii - DISCURSUL INEDIT AL LUI DONALD TRUMP (VIDEO)

Surpriza la finalul discursului sustinut de presedintele american Donald Trump la summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica - Adriatica - Neagra) organizat la Varsovia. Invitat special la ac.

Treceti batalioane romane Carpatii! - DISCURSUL INEDIT AL LUI DONALD TRUMP (VIDEO)

Surpriza la finalul discursului sustinut de presedintele american Donald Trump la summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica - Adriatica - Neagra) organizat la Varsovia. Invitat special la ac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )