Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Traian Basescu a criticat intentia de majorare a unor taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Traian Basescu a criticat intentia de majorare a unor taxe

Presedintele Traian Basescu a criticat, miercuri, intentiile Guvernului sa majoreze unele taxe in conditiile in care fondurile europene nu sunt utilizate la maxim. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook. Seful statului a postat fotografii din elicopter cu autostrada Nadlac-Arad. Postarea este insotita de declaratiile extrem de critice facute ieri de.

Traian Basescu despre noile taxe din scrisoarea de intentie cu FMI: A mari taxele in criza economica este o greseala enorma

Guvernul face o greseala enorma majorand taxele in perioada de criza economica, a declarat miercuri presedintele Traian Basescu, in timp ce vizita santierul autostrazii Arad - Nadlac, unde lucrarile sunt oprite.

Traian Basescu viziteaza santierul autostrazii Arad-Nadlac. Ce declaratii acide a facut presedintele

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea.

Traian Basescu ataca dur Guvernul. Ce declaratii acide a facut presedintele, in timpul vizitei pe santierul autostrazii Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea a dat.

Dan Voiculescu il someaza pe Traian Basescu sa nu mai sfideze un popor care il detesta si aminteste, discret, de sansa unei noi suspendari

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa se bucure de sansa nemeritata pe care a primit-o de a-si termina discret, invins, izolat mandatul pe care romanii i l-au retras in cele mai legale conditii si sa nu mai sfideze poporul care il detesta si azi la fel de mult.

Traian Basescu: Daca Guvernul blocheaza privatizarea CFR Marfa, cu certitudine GFR va cere daune / Nu putem lasa statul sa functioneze dupa cum pleaca premierul in vacanta la Miami cu bona

Presedintele Traian Basescu a avertizat luni ca o blocare a privatizarii CFR Marfa de catre Guvern ar putea atrage plata de daune din contul statului roman si a cerut publicarea de urgenta in Monitorul Oficial a hotararii de privatizare a companiei feroviare, pentru a nu se putea invoca neideplinirea obligatii contractuale. In prima declaratie de presa dupa sedinta CSAT de vineri, Basescu a ironizat plecarea lui Victor Ponta in vacanta cu bona la Miami si a afirmat ca, daca premierul ar fi plecat la Neptun, ar fi putut discuta cu acesta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Liderul PSD Cluj: Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor

Liderul organizatiei PSD Cluj, Remus Lapusan, afirma ca presedintele Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor din tara noastra, avand in vedere ca, in perioada cand era ministru al Transporturilor, a blocat constructia lor pe motiv ca Romania nu are nevoie de asa ceva.

Mesajul lui Traian Basescu pentru musulmani, cu ocazia incheierii Ramadanului

Presedintele Traian Basescu si-a amintit de musulmanii din Romania. Si le-a transmis reprezentantilor comunitatii musulmane din Romania gandurile sale bune si urarile de sanatate cu ocazia sarbatoririi.

Traian Basescu face o vizita la santierul tronsonului de autostrada Arad - Nadlac

Presedintele Traian Basescu va fi prezent, in jurul orei 12. 00, la santierul tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad, anunta Administratia Prezidentiala.

VIDEO Traian Basescu acuza cabinetul Ponta de proasta guvernare: Daca vrem o emblema a neputintei, venim pe autostrada Nadlac-Arad. Trag un semnal de alarma catre guvern sa se trezeasca

Presedintele Traian Basescu a acuzat cabinetul condus de Victor Ponta de proasta guvernare. Daca vrem o emblema a neputintei venim pe autostrada Nadlac - Arad si vedem ce inseamna proasta guvernare, a spus seful statului dupa vizitarea santierului tronsonului de autostrada Arad - Nadlac la Nod Pecica, la Kilometrul 12, judetul Arad.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )