Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Traian Basescu schimba din nou operatorul aerian

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu schimba din nou operatorul aerian

Traian Basescu va pleca in vizita de la Viena cu Austrian Airlines. Singur, fara delegatie de insotire. Iar costul zborului este de 897 de euro. La solicitarea Antena 3, Administratia Prezidentiala a. continuă pe Antena3

Basescu APARA din nou Guvernul Boc: A acordat ajutoare de sute de milioane de euro in timp ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca intr-o perioada de criza Guvernul Boc a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii, relateaza Realitatea. net. In perioada de criza grea pentru Romania, in 2009, 2010, 2011, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro, ajutoare care se materializeaza in acesti ani in investitii de peste 2,5 miliarde de euro. Poate multora li se pare ciudat ca .

Seful spionilor SUA vine in Romania sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu

Unul dintre oamenii-cheie din sistemul de aparare al Statelor Unite ajunge astazi la Bucuresti. Seful CIA, John Brennan, se va intalni cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Numarul.

Presedintele Traian Basescu va participa, joi, la summit-ul PPE

Presedintele Traian Basescu va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European PPE), care are pe agenda pregatirea Consiliului European din 27-28 iunie, potrivit Mediafax. Pe agenda de discutii a.

Traian Basescu: Cum poate femeia roma sa tina 5-6 copii si romanca nu poate?

Presedintele Traian Basescu indeamna femeile din Romania sa faca mai multi copii, apreciind ca natalitatea este o misiune pentru femeile din tara noastra, mai ales ca structura se va schimba pentru ca.

Parlamentul dezbate maine referedumul propus de Traian Basescu.

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11. 00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut de catre liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, dupa sedinta de luni a Birourilor permanente reunite. El a mai precizat ca pana marti se vor pronunta si Comisiile juridice ale Parlamentului. Presedintele Traian Basescu a .

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni. Seful statului face declaratii in urma sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT). Ramaneti pe romanialibera. ro ca sa cititi principalele declaratii ale presedintelui, in format LIVE TEXT. Citeste si REFERENDUMUL initiat de presedintele Basescu, AVIZAT FAVORABIL de Comisiile juridice Stire in curs de actualizare.

Parlamentarii PSD au votat in favoarea referendumului propus de Traian Basescu.

Parlamentarii PSD au votat in majoritatea lor pentru un aviz favorabil la initiativa presedintelui Traian Basescu privind un nou referendum, dar au fost si social-democrati care s-au abtiunut la vot, a precizat, marti, pentru Mediafax senatorul Miron Mitrea. Parlamentarii PSD au votat in principal in majoritate pentru aviz favorabil si au fost unii care s-au abtinut, a spus Mitrea. El a adaugat ca pentru initiativa presedintelui au fost PSD si PDL, s-au abtinut cei de la UDMR si unii de la .

Directorul CIA, John Brennan, se intalneste cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Directorul CIA, John Brennan, vine marti in vizita in Romania. Acesta va avea o intalnire oficiala cu presedintele Traian Basescu. intrevederea va avea loc la ora 14, la Salonul Albastru de la Palatul.

Traian Basescu, dupa sedinta CSAT: Am semnat un memorandum de colaborare intre Romania si Federatia Rusa. Antena3.ro transmite LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. AICI, LIVE, DECLARATIILE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCUDeclaratiile.

Referendumul lui Traian Basescu, analizat, astazi, de Parlament

Birourile permanente reunite ale Parlamentului se vor reuni, astazi, la cererea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru a stabili procedura cu privire la referendumul solicitat, saptamana trecuta, de presedintele Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )