Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Trump este pregatit sa raspunda sub juramant la declaratiile facute de Comey in timpul audierii din Senat

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Trump este pregatit sa raspunda sub juramant la declaratiile facute de Comey in timpul audierii din Senat

Presedintele Trump a declarat vineri seara ca este pregatit 100% pentru a raspunde sub juramant la declaratiile facute in urma cu o zi de directorul demis al FBI in timpul audierii sale din Comisia de Informatii a Senatului. Comey a confirmat ca presedintele i-a cerut in privat sa renunte la investigatia care-l privea pe fostul consilier pentru securitate nationala, Michael Flynn, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata. Klaus Iohannis, la Casa Alba: Presedintele Romaniei este primul lider est-european primit de Donald Trump (FOTO)

UPDATE:Sunteti un aliat adevarat, o taraminunatasi avem o relatia minunataiar aceastarelatie a devenit si maibuna, i-a transmisDonald Trump lui Klaus.

Presedintele Trump va vizita Polonia inainte de summitul G20, pentru a reafirma angajamentul fata de NATO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va vizita Polonia in iulie, inainte de summitul G20, a anuntat vineri Casa Alba.

Fostul sef al FBI, audiat in Senat. James Comey sustine ca presedintele Trump i-a cerut loialitate si sa renunte la anchetarea lui Michael Flynn

James Comey, fostul director FBI, va fi audiat astazi in Congres, iar potrivit depozitiei sale scrise publicate miercuri de Comisia pentru serviciile de informatii a Senatului, cu o zi inainte de audierea publica, Comey a confirmat ca Donald Trump i-a cerut sa abandoneze ancheta cu privire la Michael Flynn, fostul sau consilier pe probleme de securitate nationala, amestecat in dosarul amestecului Rusiei in alegerile americane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )