Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Turciei il avertizeaza pe Papa Francisc cu privire la genocidul armean: Nu repetati aceasta greseala

Adevărul Adevărul,
Presedintele Turciei il avertizeaza pe Papa Francisc cu privire la genocidul armean: Nu repetati aceasta greseala

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, l-a criticat dur pe Papa Francisc dupa ce acesta din urma a descris uciderea in masa a armenilor din timpul Primului Razboi Mondial ca fiind un genocid. continuă pe Adevărul

Turcia il convoaca pe reprezentantul Vaticanului, dupa ce papa Francisc a evocat genocidul armean

Turcia l-a convocat duminica pe reprezentantul Vaticanului la Ankara pentru a oferi explicatii in legatura cu afirmatiile facute in aceeasi zi de papa Francisc, care a pronuntat pentru prima data termenul de 'genocid', vorbind despre masacrul armenilor de acum 100 de ani, au anuntat posturile turce de televiziune. Reprezentantul Vaticanului a fost convocat la sediul Ministerului de Externe de la Ankara, au precizat canalele NTV si CNN-Turk.

Site-ul Vaticanului a fost tinta unui atac cibernetic, dupa afirmatiile Papei Francisc despre genocidul armean

Site-ul Vaticanului, Vatican. va, a fost tinta unui atac cibernetic, organizat atacat ca raspuns la declaratiile Suveranului Pontif referitoare la genocidul armean, informeaza Washington Post. Site-ul principal al.

Turcia si-a rechemat ambasadorul de la Vatican, dupa ce Papa a evocat genocidul armean

Ambasadorul Turciei la Vatican a fost rechemat pentru consultari, a comunicat guvernul de la Ankara. Decizia, anuntata duminica, intervine dupa ce papa Francisc a denuntat masacrul comis de turci impotriva armenilor in anul 1915, calificandu-l drept primul genocid al secolului XX.

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, il avertizeaza pe Papa Francisc: Nu repetati aceasta greseala

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, l-a criticat dur pe Papa Francisc dupa ce acesta din urma a descris uciderea in masa a armenilor din timpul Primului Razboi Mondial ca fiind un genocid.

Turcia il convoaca pe ambasadorul Vaticanului, dupa ce Papa a recunoscut genocidul armean

Turcia a transmis duminica ambasadorului Vaticanului ca este profund dezolata si dezamagita de faptul ca Francisc a catalogat drept genocid masacrul armenilor din 1915, a declarat un oficial, apreciind ca.

Presedintele Turciei reactioneaza dur dupa afirmatiile Papei Francisc despre genocidul armean: Nu repetati aceasta eroare!

Presedintele islamic-conservator turc Recep Tayyip Erdogan a denuntat ferm marti afirmatiile Papei Francisc care a vorbit duminica despre genocid referindu-se la masacrele comise impotriva armenilor in 1915 de catre Imperiul Otoman. Erdogan a spus ca aceste afirmatii sunt un delir.

Site-ul Vaticanului, atacat de hackeri turci, dupa afirmatiile Papei despre genocidul armean

Presupusi hackeri de origine turca au atacat site-ul principal al Vaticanului, ca reactie la comentariile Papei Francisc despre genocidul armean, informeaza Washington Post, citat de Mediafax. www. mediafax. ro.

Site-ul Vaticanului, atacat de hackeri turci, dupa afirmatiile Papei despre genocidul armean

Presupusi hackeri turci au atacat site-ul principal al Vaticanului, ca reactie la comentariile Papei Francisc despre genocidul armean, informeaza Washington Post.

Probleme la Vatican dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean. Turcia cere explicatii

Probleme la Vatican, dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean, Turcia cere explicatii reprezentantului Vaticanului la Ankara. Detalii AICI)Reprezentantul Vaticanului a fost convocat la sediul.

Parlamentul European solicita Turciei sa recunoasca genocidul armean

Parlamentul European a incurajat Turcia, miercuri, sa recunoasca genocidul armean, la trei zile dupa declaratia Papei Francisc cu ocazia implinirii a o suta de ani de la masacru, scrie AFP. Liderii islamo-conservatori turci au respins insa miercuri in avans votul Parlamentului European care urmeaza sa se pronunte asupra unei rezolutii care evoca 'genocidul'.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )