Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Ucrainei ordona iNCETAREA serviciilor administrative in estul tarii

Antena3 Antena3,
Presedintele Ucrainei ordona iNCETAREA serviciilor administrative in estul tarii

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a emis un decret prin care ordona incetarea tuturor serviciilor administrative publice in regiunile din estul tarii aflate sub controlul insurgentilor prorusi, relateaza. continuă pe Antena3

Petro Porosenko ordona incetarea activitatilor administrative publice in zonele separatiste

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a emis un decret prin care ordona incetarea tuturor serviciilor administrative publice in regiunile din estul tarii aflate sub controlul insurgentilor prorusi, relateaza AFP.

Petro Porosenko ordona incetarea activitatilor administrative publice in zonele separatiste

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a emis un decret prin care ordona incetarea tuturor serviciilor administrative publice in regiunile din estul tarii aflate sub controlul insurgentilor.

Presedintele Ucrainei ordona incetarea tuturor serviciilor administrative in regiunile controlate de separatisti

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei a emis un decret prin care ordona incetarea tuturor serviciilor administrative publice in regiunile ocupate de separtisti.

VIDEO Ucraina: NATO confirma intrarea trupelor ruse in estul tarii, Kievul se pregateste de lupta

Ucraina a anuntat miercuri ca se pregateste de lupta, ca reactie la o concentrare de trupe ruse in estul separatist pro-rus, unde NATO a confirmat prezenta unor convoaie militare venite din Rusia, existand temeri privind un razboi deschis, dupa doua luni de armistitiu fragil, relateaza AFP. UPDATE 01:00 ONU se teme de revenirea la un razboi total in estul Ucrainei, a declarat un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite, miercuri, inainte de deschiderea reuniunii de urgenta a Consiliului de Securitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )