Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor: Un maghiar la sefia SRI nu ar fi o tragedie

B1 B1,
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor: Un maghiar la sefia SRI nu ar fi o tragedie

Kelemen Hunor sugereaza ca viitorul sef al Serviciului Roman de Informatii ar putea proveni din comunitatea maghiara. Acesta spune ca nu ar fi o tragedie daca locul lui George Maior va fi ocupat de un. continuă pe B1

Kelemen Hunor, despre demisia lui George Maior

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, la Gandul Live, ca nu a fost surprins de demisia directorului SRI Geroge Maior.

Kelemen Hunor sustine ca ar fi demisionat pentru votul din diaspora daca ar fi fost in locul lui Ponta

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, ca daca ar fi fost in locul lui Victor Ponta, ar fi demisionat dupa esecul organizarii alegerilor din diaspora, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, el a afirmat.

Kelemen Hunor, dupa discutiile cu presedintele Iohannis: Nu suntem de acord cu OUG 55/2014. Traseismul este o boala cronica

Presedintele UDMR, KelemenHunor, a precizat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis la PalatulCotroceni, ca UDMR nu a fost niciodata de acord cu ordonanta de urgenta.

Kelemen Hunor, dupa discutiile cu presedintele Iohannis: Nu suntem de acord cu OUG 55/2014. Traseismul este o boala cronica (VIDEO)

Presedintele UDMR, KelemenHunor, a precizat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis la PalatulCotroceni, ca UDMR nu a fost niciodata de acord cu ordonanta de urgenta.

George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, Iohannis i-a acceptat-o. Florin Coldea va conduce interimar institutia - surse

George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Maior si-a inaintat demisia astazi, 27 ianuarie, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat-o. Demisia vine la o saptamana dupa ce Maior a criticat dur decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutional proiectul legii securitatii cibernetice si dupa ce presedintele CCR, Augustin Zegrean, a denuntat public presiunile SRI. Ora 14. 41: Florin Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, va fi seful interimar al institutiei, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Administratiei PrezidentialeVezi in material un scurt profil al lui Maior.

George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, Iohannis i-a acceptat-o. Florian Coldea va conduce interimar institutia - surse

George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Maior si-a inaintat demisia astazi, 27 ianuarie, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat-o. Demisia vine la o saptamana dupa ce Maior a criticat dur decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutional proiectul legii securitatii cibernetice si dupa ce presedintele CCR, Augustin Zegrean, a denuntat public presiunile SRI. Ora 14. 41: Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, va fi seful interimar al institutiei, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Administratiei PrezidentialeVezi in material un scurt profil al lui Maior.

BREAKING NEWS George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, Iohannis i-a acceptat-o

George Maior si-a dat demisia de la sefia SRI, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Maior si-a inaintat demisia astazi, 27 ianuarie, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat demisia. Demisia vine la o saptamana dupa ce Maior a criticat dur decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionala proiectul legii securitatii cibernetice, iar presedintele CCR, Augustin Zegrean, a denuntat public presiunile SRI. Vezi in material un scurt profil al lui Maior.

VIDEO Consultari la Cotroceni: UDMR sustine reducerea numarului de parlamentari si transparenta in finantarea campaniilor electorale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca Uniunea sustine reducerea numarului de parlamentari si schimbarea modului de alegere a Parlamentului. In ceea ce priveste sistemul electoral, el a spus ca inca din 2007 UDMR a sustinut ca cel actual este unul gresit, care nu va aduce nicio imbunatatire Parlamentului.

George Maior a DEMISIONAT de la sefia SRI

George Cristian Maior si-a dat demisia, marti, de la conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI). Presedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia lui Maior, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

100 de minute: Cine este George Maior si cine ii ia locul la sefia SRI

George Maior a demisionat marti de la conducerea SRI, dupa opt ani. Potrivit unor surse, Maior a fost fortat sa demisioneze din cauza interviului in care a amenintat Curtea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )