Libnet.ro
UNICEF

19:30

Kelemen Hunor, dupa discutiile cu presedintele Iohannis: Nu suntem de acord cu OUG 55/2014. Traseismul este o boala cronica

B1 B1,
Kelemen Hunor, dupa discutiile cu presedintele Iohannis: Nu suntem de acord cu OUG 55/2014. Traseismul este o boala cronica

Presedintele UDMR, KelemenHunor, a precizat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis la PalatulCotroceni, ca UDMR nu a fost niciodata de acord cu ordonanta de urgenta. continuă pe B1

Kelemen Hunor, dupa discutiile cu presedintele Iohannis: Nu suntem de acord cu OUG 55/2014. Traseismul este o boala cronica (VIDEO)

Presedintele UDMR, KelemenHunor, a precizat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis la PalatulCotroceni, ca UDMR nu a fost niciodata de acord cu ordonanta de urgenta.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

Eugen Nicolicea, in urma intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis: Suntem de acord ca finantarea partidelor politice sa fie transparenta (VIDEO)

Deputatul UNPREugen Nicolicea a afirmat, miercuri, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UNPR-ul este de acord ca finantarea partidelor politice sa fie una transparenta. Despre.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor: Un maghiar la sefia SRI nu ar fi o tragedie

Kelemen Hunor sugereaza ca viitorul sef al Serviciului Roman de Informatii ar putea proveni din comunitatea maghiara. Acesta spune ca nu ar fi o tragedie daca locul lui George Maior va fi ocupat de un.

Kelemen Hunor sustine ca ar fi demisionat pentru votul din diaspora daca ar fi fost in locul lui Ponta

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, ca daca ar fi fost in locul lui Victor Ponta, ar fi demisionat dupa esecul organizarii alegerilor din diaspora, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, el a afirmat.

Kelemen Hunor, despre demisia lui George Maior

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, la Gandul Live, ca nu a fost surprins de demisia directorului SRI Geroge Maior.

PNL a discutat cu presedintele Iohannis despre ordonanta traseistilor

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat la finalul consultarilor de la Cotroceni ca intre subiectele discutate cu presedintele Iohannis s-au regasit si celebra ordonanta a traseistilor declarata neconstitutionala, dar si refuzul Guvernului Ponta de a organiza alegeri partiale.

Presedintele Iohannis la primul test major. Ce probleme ridica demisia lui Maior

George Maior a demisionat, marti, 27 ianuarie, de la sefia SRI din cauza unor iesiri, atacuri si amenintari inacceptabile impotriva Curtii Constitutionale, dupa ce judecatorii au picat pe rand asa-numitele Legi Big Brother. A incheiat prost opt ani de mandat reusit, cu reforme insitutionale dificile, cu performanta si aprecieri exprimate deschis din partea partenerilor externi, culminand cu desemnarea Romaniei de catre NATO ca leading state pe cyber defence in Ucraina.

Presedintele Iohannis a inceput consultarile, pe tema legislatiei electorale, cu delegatia PSD

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, miercuri, seria consultarilor cu partidele politice, la Cotroceni, pe tema legislatiei electorale, votul in diaspora, finantarea campaniilor si a partidelor si ridicarea imunitatii parlamentare, prima delegatie.

27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Presedintele Iohannis decoreaza marti supravietuitori ai Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie inseamna sfarsitul Holocaustului si eliberarea lagarelor de concentrare naziste Auschwitz-Birkenau din Polonia de catre trupele sovietice in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu este cunoscut numarul exact al evreilor ucisi in Holocaust, solutia finala a problemei evreiesti, dar cifra cel mai frecvent notata de istorici este de sase milioane. Televiziunea Romana transmite in direct, marti, incepand cu ora 10. 00, ceremoniile impresionante la Auschwitz. Marele absent este presedintele rus Vladimir Putin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )