Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

România Liberă România Liberă,
Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Pretul alimentelor, la nivel mondial, a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii patru ani, in luna iunie. Principala cauza este o majorare semnificativa a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO). continuă pe România Liberă

Grecia: Rata somajului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, inregistrand, in luna aprilie, o scadere de la 25,3% la 23. 3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, a anuntat Oficiul Central de Statistica din Grecia ELSTAT).

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Acuzatii grave la cel mai mare spital din Moldova: Trei pacienti au murit de septicemie. Medic: Ei au primit antibiotice, iar antibioterapia e unul dintre factorii favorizanti ai infectiei cu Clostridium difficile (VIDEO)

Operatia reusita, pacientul mort. Se intampla in cel mai mare spital din Moldova. Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca trei pacienti operati in diferite sectii au facut infectii.

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, astazi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters.

Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor doi ani

Cotatia futures a aurului a crescut ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni, in conditiile in care investitorii se indreapta catre plasamentele sigure din cauza incertitudinilor aparute in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din UE.

Cea mai scumpa polita RCA din ultimii 25 de ani: Cat plateste un sofer de Logan pentru asigurarea obligatorie

Politele RCA s-au scumpit in ultima vreme si au ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 25 de ani. De exemplu, un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca cel.

Topul alimentelor cu cel mai ridicat continut de apa. Care este meniul ideal pentru perioada caniculara

Pe timp de canicula, cea mai mare problema o constituie rehidratarea organismului. Tocmai de aceea, alimentele consumate in aceasta perioada sunt foarte importante.

Cel mai sangeros atentat din Irak dupa eliminarea lui Saddam Hussein. Bilantul atacului terorist comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti

Bilantul atentatului comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti, potrivit unui anunt al Guvernului irakian, ceea ce il face cel mai sangeros atac terorist produs in Irak dupa inlaturarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein, in 2003, relateaza BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )