Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pretul apartamentelor din Bucuresti a scazut cu 50%.

România Liberă România Liberă,
Pretul apartamentelor din Bucuresti a scazut cu 50%.

Locuintele din Capitala au fost cele mai afectate de valurile de ieftiniri din perioada de recesiune. Cel mai bine a rezistat segmentul apartamentelor cu trei camere: cele noi s-au depreciat cu aproximativ 52% de la 2. 573 la 1. 228 de euro pe metru patrat), iar cele vechi cu 53% de la 2. 075 la 972 de euro pe metru patrat), se arata intr-o analiza publicata pe imobiliare. ro. In Bucuresti, pe locul al doilea se situeaza garsonierele, cu un recul de 56% la unitatile locative noi de la 2. continuă pe România Liberă

Cluj: pretul apartamentelor cu 3 camere a scazut cu 40% fata de 2008

Sase ani de criza au dus la scaderea pretului la toate proprietatile imobiliare, insa in unele cazuri scaderea a fost dramatica. Astfel, apartamentele cu 3 camere s-au ieftinit la Cluj-Napoca cu 40%, de la 1. 602 la 958 de euro pe metru patrat util.

O bufnita polara, recuperata de Garda de Mediu dintr-un petshop din Bucuresti. Pasarea a ajuns la Gradina Zoologica

O bufnita polara a fost recuperata de Garda de Mediu dintr-un petshop din Bucuresti care o detinea ilegal, in conditii neadecvate. Reclamatia a fost facuta de Societatea Ornitologica Romana, dupa ce mai multi ornitologi au sesizat cazul. Pasarea era tinuta intr-o colivie metalica, in vitrina petshop-ului, in conditiile in care are nevoie de temperaturi de maxim 13-14 grade. Acum aceasta se afla la Gradina Zoologica din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )