Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pretul apartamentelor din Capitala ar putea creste cu 10 % in 2015

Antena3 Antena3,
Pretul apartamentelor din Capitala ar putea creste cu 10 % in 2015

Pretul apartamentelor din Capitala ar putea creste in acest an cu 10 procente. Asa arata grila notarilor dupa care se calculeaza taxele si impozitele minime pentru tranzactiile de apartamente. Cele mai mari. continuă pe Antena3

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, relateaza Mediafax. El este acuzat de trafic de droguri de mare risc, dupa ce a fost.

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa.

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DIICOT, care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa 12. 000 de euro ce ar fi fost obtinuti din.

FIA a scos un Mare Premiu din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Federatia Internationala de Automobilism a decis scoaterea unui Mare Premiu din calendarul Formulei 1 anuntat pentru sezonul 2015.

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri. Prins in flagrant cu 12.000 de euro

Selman Assad, patronul unui restaurant cu specific libanez din Capitala, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa 12. 000 de euro ce ar fi fost obtinuti din vanzarea a aproape 300 de grame de cocaina.

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar.

De ce facem patinaj artistic pe trotuarele din Capitala

In ciuda amenzilor si somatiilor aplicate de Primaria Generala celor care nu curata gheata si zapada, trotuarele Capitalei arata in continuare ca veritabile patinoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )