Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul locuintelor a EXPLODAT. Casele costa MAI MULT decat inaintea crizei economice

Antena3 Antena3,
Pretul locuintelor a EXPLODAT. Casele costa MAI MULT decat inaintea crizei economice

Preturile locuintelor din Marea Britanie au atins un nou maxim in luna mai si au depasit nivelul record atins in octombrie 2007, sugerand ca semnele recente de incetinire a pietei ar putea fi de scurta. continuă pe Antena3

Dupa abdicarea Regelui, spaniolii se intreaba: Ce costa mai mult monarhia sau republica?

Abdicarea Regelui Spaniei in favoarea fiului sau, Printul Felipe, a redeschis subiectul inlocuirii monarhiei si trecerea la republica. Publicatia iberica Excite. es a facut un calcul pentru a arata daca monarhia costa tara mai mult decat republica.

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii si pune presiune pe BCE

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii, de la 0,7% in aprilie la 0,5% in luna mai. Acest fapt sporeste presiune asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru implementarea de.

Care este strategia ideala: Mai putin timp petrecut pe scaun sau mai mult sport?

Faptul ca nu facem suficient de multa miscare a devenit, in zilele noastre, un adevar general. Cu toate acestea, este posibil sa fie si vina timpului indelungat pe care il petrecem stand pe un scaun. Despre ce este vorba pana la urma? Este vorba de lipsa timpului in care suntem activi sau timpul excesiv in care suntem inactivi? Pe care dintre cele doua trebuie sa ne concentram mai mult?.

VIDEO Oana Petroff, Mindshare Romania: Ne intereseaza audientele, dar se vorbeste tot mai mult despre continut, despre contextul publicitatii. Clientii isi pun problema: incotro?

Acum se vorbeste tot mai mult despre continut si despre contextul publicitatii . ), pentru ca vedem ce fel de continut e la televizor. Si isi pun si clientii problema din ce in ce mai mult: incotro? spune Oana Petroff, managing director al agentiei de media Mindshare Romania, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Avem foarte multi clienti care ne intreaba ce se va intampla - va scadea Pro, va creste Antena? Si multi dintre ei se gandesc, chiar, sa-si amane putin niste decizii, spune ea. Ea a discutat cu HotNews. ro despre evolutia pietei de publicitate, situatia din televiziuni, scaderea publicitatii online de tip display si asteptarile de la programmatic buying. Interviul cu Oana Petroff face parte din seria HotNews. ro Ad Report, ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor agentiilor de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea.

Cine mai cumpara asigurari de viata in Romania?

In momentul de fata, ponderea politelor life in PIB este de doar 0,3% in Romania, fata de o medie de 4,5% in Europa. Mai mult decat atat, acestea reprezinta doar 20% din piata de asigurari, in timp ce ponderea urca pana la 60% la nivel european,.

Renault va lansa anul viitor, in India, un autoturism care va costa mai putin de 5.000 de euro

Presedintele grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a anuntat lansarea in India, in 2015, a unui autoturism la pret redus, mai ieftin de 5. 000 de euro, scrie Agerpres. Acest autoturism de inceput de gama.

Kovesi: Exista o tentatie a oamenilor politici de a modifica atributiile DNA. Baronii se gandesc ca sunt mai inventivi sau mai destepti decat procurorii

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, duminica, la postul B1TV, ca exista o tentatie a oamenilor politici de a modifica structura sau competentele organizatiei, din cauza investigatiilor. Totodata, Codruta Kovesi a precizat ca baronii au impresia ca nu pot fi prinsi, ca sunt mai inventivi decat procurorii.

Locuintele date in folosinta, cu 588 mai multe decat anul trecut

In primul trimestru din acest an, au fost date in folosinta 8. 270 locuinte, in crestere cu 588 raportat la T1 2013, cele mai multe 51%) fiind in mediul urban, fata de 46% anul trecut, informeaza Institutul National de Statistica INS).

UPDATE Remus Borza va trebui sa returneze comisionul de succes de 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru insolventa Hidroelectrica. Insa, ar putea primi mai mult la sfarsitul procedurii de insolventa. Suma depinde de performantele sale

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, va fi pus in situatia de a returna comisionul de succes de circa 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru iesirea din insolventa a Hidroelectrica. Avand in vedere ca in luna februarie 2014, Hidroelectrica a fost obligata, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, sa reintre insolventa ca si cum nu ar fi iesit niciodata din aceasta procedura, comisionul de succes incasat de Borza nu putea fi valabil. Insa situatia este si mai complicata de atat. Borza a cerut, dupa reintrarea companiei in insolventa, un bonus in plus fata de ceea ce incasase deja. Departamentul pentru Energie nu a fost de acord si au urmat o serie de discutii intre cele doua parti. Vezi in text la ce compromis au ajuns cele doua parti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )