Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa abdicarea Regelui, spaniolii se intreaba: Ce costa mai mult monarhia sau republica?

România Liberă România Liberă,
Dupa abdicarea Regelui, spaniolii se intreaba: Ce costa mai mult monarhia sau republica?

Abdicarea Regelui Spaniei in favoarea fiului sau, Printul Felipe, a redeschis subiectul inlocuirii monarhiei si trecerea la republica. Publicatia iberica Excite. es a facut un calcul pentru a arata daca monarhia costa tara mai mult decat republica. continuă pe România Liberă

Val de proteste in Spania, dupa abdicarea regelui. Zeci de mii de oameni cer in strada ABOLIREA MONARHIEI

Abdicarea regelui Juan Carlos i-a scos in strada pe spaniolii care doresc ca odata cu finalul domniei sale sa dispara si monarhia. La Madrid si Barcelona, zeci de mii de oameni au cerut instaurarea republicii sau,.

Spania intr-un moment de cumpana. Atmosfera tensionata dupa abdicarea regelui Juan Carlos

Regii mor, nu abdica obisnuia sa spuna regele Juan Carlos al Spaniei, cel care, iata, pe 2 iunie, si-a anuntat abdicarea in favoarea fiului sau, Felipe, care va fi incoronat pe 18 iunie si va fi numit Felipe al VI-lea. Stirea a fost foarte bine pastrata, desi se pare ca primul ministru, Mariano Rajoy presedintele Partidului Popular) si seful partidului de opozitie, Alfredo Perez Rubalcaba presedintele Partidului Socialist) erau la curent cu intentia regelui inca din ianuarie. Nu cred ca spaniolii se asteptau la aceata decizie, din mai multe motive: in primul rind pentru ca Juan Carlos nu s-a aratat niciodata in favoarea unui asemenea gest si a contribuit esential, nu doar prin actiunile politice, dar si prin carisma si prin felul foarte apropiat, chiar colocvial cu care s-a relationat mereu cu liderii de toate culorile politice, la mentinerea consesului in ceea ce priveste monarhia.

Pretul locuintelor a EXPLODAT. Casele costa MAI MULT decat inaintea crizei economice

Preturile locuintelor din Marea Britanie au atins un nou maxim in luna mai si au depasit nivelul record atins in octombrie 2007, sugerand ca semnele recente de incetinire a pietei ar putea fi de scurta.

VIDEO Oana Petroff, Mindshare Romania: Ne intereseaza audientele, dar se vorbeste tot mai mult despre continut, despre contextul publicitatii. Clientii isi pun problema: incotro?

Acum se vorbeste tot mai mult despre continut si despre contextul publicitatii . ), pentru ca vedem ce fel de continut e la televizor. Si isi pun si clientii problema din ce in ce mai mult: incotro? spune Oana Petroff, managing director al agentiei de media Mindshare Romania, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Avem foarte multi clienti care ne intreaba ce se va intampla - va scadea Pro, va creste Antena? Si multi dintre ei se gandesc, chiar, sa-si amane putin niste decizii, spune ea. Ea a discutat cu HotNews. ro despre evolutia pietei de publicitate, situatia din televiziuni, scaderea publicitatii online de tip display si asteptarile de la programmatic buying. Interviul cu Oana Petroff face parte din seria HotNews. ro Ad Report, ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor agentiilor de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

Care este strategia ideala: Mai putin timp petrecut pe scaun sau mai mult sport?

Faptul ca nu facem suficient de multa miscare a devenit, in zilele noastre, un adevar general. Cu toate acestea, este posibil sa fie si vina timpului indelungat pe care il petrecem stand pe un scaun. Despre ce este vorba pana la urma? Este vorba de lipsa timpului in care suntem activi sau timpul excesiv in care suntem inactivi? Pe care dintre cele doua trebuie sa ne concentram mai mult?.

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii si pune presiune pe BCE

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii, de la 0,7% in aprilie la 0,5% in luna mai. Acest fapt sporeste presiune asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru implementarea de.

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea.

Reactia Regelui Mihai I dupa abdicarea lui Juan Carlos, monarhul Spaniei

Regele Mihai I a transmis un mesaj prin care impartaseste emotia si admiratia pe care le simte pentru regele spaniolilor, despre care spune ca este unul dintre cei mai insemnati oameni de stat ai Europei ultimei jumatati de.

Renault va lansa anul viitor, in India, un autoturism care va costa mai putin de 5.000 de euro

Presedintele grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a anuntat lansarea in India, in 2015, a unui autoturism la pret redus, mai ieftin de 5. 000 de euro, scrie Agerpres. Acest autoturism de inceput de gama.

UPDATE Remus Borza va trebui sa returneze comisionul de succes de 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru insolventa Hidroelectrica. Insa, ar putea primi mai mult la sfarsitul procedurii de insolventa. Suma depinde de performantele sale

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, va fi pus in situatia de a returna comisionul de succes de circa 2,2 milioane de euro incasat anul trecut pentru iesirea din insolventa a Hidroelectrica. Avand in vedere ca in luna februarie 2014, Hidroelectrica a fost obligata, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, sa reintre insolventa ca si cum nu ar fi iesit niciodata din aceasta procedura, comisionul de succes incasat de Borza nu putea fi valabil. Insa situatia este si mai complicata de atat. Borza a cerut, dupa reintrarea companiei in insolventa, un bonus in plus fata de ceea ce incasase deja. Departamentul pentru Energie nu a fost de acord si au urmat o serie de discutii intre cele doua parti. Vezi in text la ce compromis au ajuns cele doua parti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )