Libnet.ro
UNICEF

20:30

Preturile apartamentelor din Capitala au scazut, luna trecuta, cu pana la 4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile apartamentelor din Capitala au scazut, luna trecuta, cu pana la 4%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut, in luna septembrie, cu pana la 4% fata de acelasi interval din 2012, pe fondul unei oferte mai mari cu peste 15% fata de anul trecut, potrivit raportului de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile locuintelor din Londra au crescut cu 10% in ultimele 12 luni

Preturile locuintelor din Londra au atins un nou maxim istoric, crescand cu 10% in ultimele 12 luni, potrivit datelor creditorului ipotecar Nationwide, preluate de CNN Money.

ROSIA MONTANA. VIDEO. Protestatarii din Capitala au ocupat Piata Universitatii. ...

UPDATE: Protestul fata de proiectul minier Rosia Montana desfasurat duminica seara in Capitala s-a incheiat in jurul orei 23. 00, fara incidente, circulatia rutiera in Piata Universitatii fiind reluata, informeaza Mediafax. Citeste si Londra: Sute de romani au protestat fata de proiectul minier Rosia Montana ---- Cateva sute de persoane au ramas sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde circulatia a fost reluata pe sensurile .

Proprietarii au scazut preturile locuintelor din Bucuresti

Costurile mai mari pentru creditul prin programul Prima Casa in lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute oferte mai ieftine, astfel ca proprietarii au fost nevoiti sa mai lase din pret, scaderea ajungand la 4% in.

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 75 de masini avariate si 146 de copaci ...

Trei persoane au fost ranite, 75 de autoturisme au fost avariate, iar 146 de copaci au fost doborati de vantul puternic, marti, in Capitala, potrivit unui bilant pentru intervalul 05. 00 al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. _ _ _ _ _ Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in .

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 61 de masini avariate si 125 de copaci ...

Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in trei dintre acestea existand si victime, persoane ranite fiind lovite de crengile smulse de vant. O femeie a fost ranita in timp ce se afla in zona Piata Presei Libere, un barbat a fost ranit pe Bulevardul Ion Mihalache si un tanar de 17 ani a fost accidentat pe strada Cetatea .

ROSIA MONTANA. UPDATE VIDEO. Protestatarii din Capitala au ocupat Piata Universitatii.

UPDATE: Intre 2. 000 si 5. 000 de persoane care protesteaza in Capitala, duminica seara, fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii, unde manifestantilor veniti in mars din Titan li s-au alaturat aproximativ 150, care ii asteptau la fantana de la Universitate, relateaza Mediafax. Din cauza protestului, traficul este blocat partial in rondul de la Universitate, unde se poate circula, la ora transmiterii acestei stiri, doar dinspre Unirii spre Piata .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )